fashiondays.ro

Botine elegante cu personalitate

botine-elegante-cu-personalitate-1
Am ales pentru tine parteneri care produc incaltaminte din piele 100% naturala sau din alte materiale de calitate superioara.Iata doua recomandari de sezon din oferta Starshiners:

Botine Step By Step Burgundy

Pentru ca o rochie atat de chic merita o pereche de botine elegante cu personalitate, am ales sa iti prezint alegerea mea in materie de incaltaminte pentru care am optat in completarea tinutei. Nimic nu e mai potrivit decat o pereche de botine din piele intoarsa cu toc inalt si varf ascutit, a caror farmec este completat de siretul aplicat in partea din spate a botinei. Perechea merge de minune cu dresuri cu dunga pe spatele piciorului. Efectul este pur si simplu halucinant!

botine-elegante-cu-personalitate-2botine-elegante-cu-personalitate-3

Detalii: material exterior: piele intoarsa ecologica; se inchide cu fermoar; inaltime toc: 10cm; accesorizati cu snur.Compozitie:100% Piele ecologica


Botine Top Secret S022435 Black

Pentru a contura acest outfit stylish de bad girl, accesoriul care va echilibra tinuta este extrem de iubit in acest sezon. Asa cum ati anticipat este vorba de botine! Iti propun o pereche de botine inalte, cu design cu influete rock. Pentru ca in acest outfit am combinat tente edgy cu forme rotunde, o pereche de botine cu toc gros si varf rotund sunt o alegere inspirata, ce aduc un plus de echilibru tinutei.


botine-elegante-cu-personalitate-4botine-elegante-cu-personalitate-5

Detalii: Compozitie 100% Piele ecologica

VEZI SI ALTE MODELE DE BOTINE ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-rosul-burgund-dicteaza-regulile/
http://starsblog.ro/colantii-de-dama-un-trend-extra-sexy-de-urmat-in-aceasta-toamna/

1 comments:

Peste 1500 de modele de incaltaminte de firma de la branduri originale. www.pantofitari.ro