answear.ro%20

Fusta in stilul anilor `70

fusta-in-stilul-anilor-70-1
Cea mai vie amintire a mea de pe vremea cand eram copil este legata de bogata fusta clos pe care mama o avea in garderoba, fusta croita de mainile bunicii mele care mie imi croia si mie rochii… pentru papusile Barbie. Cand mama imbraca acea fusta si o asorta cu o camasa din matase, nici Chanel nu arata atat de eleganta precum ea.
Aceasta imagine mi-a ramas adanc intiparita in minte, iar acum mi-am promis o asemenea fusta pentru a intregi garderoba si a continua traditia.

Pentru ca mi-am dorit o astfel de rochie bogata in volum, am inceput cautarea in magazinul online StarShinerS pentru ca stiu ca orice as cauta aici gasesc in doua clipe!

Iata tinuta pe care ti-o propun astazi:

Fusta StarShinerS Diva Spirit Sensation

Pentru ca anul acesta se poarta denim-ul, mi-am dorit o fusta dintr-un material usor, bogat in falduri si cu talie inalta in stilul anilor `70, dar realizata din denim. Albastrul inchis si stilul mono o transforma intr-o piesa usor de accesorizat si la fel de usor de purtat. Item-ul este potrivit pentru o tinuta casual smart sau office, fiind potrivita si pentru o iesire cu prietenele. In mod cert modelul iti pune in evidenta talia, o subtiaza si iti ofera acel look specific lady like.


fusta-in-stilul-anilor-70-2fusta-in-stilul-anilor-70-3 


Poate ca pare un trend demodat pentru nestiutori, insa anii`70 sunt mai in voga ca niciodata!

VA RECOMANDAM COLECTIA DE FUSTE STARSHINERS, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/iata-cum-poti-aduce-anii-70-in-garderoba-anului-2016/