dyfashion.ro

PALTOANE si GECI Ade Collection

paltoane-si-geci-ade-collection-1

Palton dama bej • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Paltonul de dama bej este un palton elegant potrivit pentru sezonul rece palton dama bej palton elegant buzunare pe laterale se inchide cu fermoar metalic si cu capse metalice la gat se inchide cu doua capse metalice cordon in talie captuseala bej material: 80% poliester 14% lana 6% vascoza captuseala: 100% poliester lungime: 70 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!





paltoane-si-geci-ade-collection-2

Geaca dama albastra de fas pentru sezonul rece • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Geaca dama albastra de fas pentru sezonul rece geaca dama albastra geaca de fas gluga detasabila buzunare cu fermoar cordon detasabil material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci!


PALTOANE si GECI, oferta completa si preturile aici


paltoane-si-geci-ade-collection-3

Palton dama negru elegant • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Palton negru de dama model elegant si deosebit palton dama stofa moale catifelata palton negru elegant; se inchide cu nasturi cordon in talie captuseala neagra buzunare aparente lungime: 76 cm de la sub brat in jos material: 80% lana 20% poliamida  captuseala: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!





paltoane-si-geci-ade-collection-4

Geaca dama gri de fas • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Geaca dama gri de fas pentru sezonul rece geaca dama gri geaca de fas gluga detasabila buzunare cu fermoar cordon detasabil material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci








paltoane-si-geci-ade-collection-5

Palton dama brocard grena • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Paltonul dama brocard grena este un palton potrivit pentru sezonul toamna-iarna. palton dama elegant ideal pentru tinute office si elegante pense in talie imbraca frumos corpul doua randuri de nasturi captuseala neagra model deosebit material: 72% poliester 13% lana 13% acrilic 2% elastan captuseala: 100% poliester lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane dama!




paltoane-si-geci-ade-collection-6

Geaca dama lunga neagra de fas • Ade Collection

PALTOANE si GECI
geaca dama fas geaca lunga neagra matlasata model cu pliuri gluga cu blanita detasabila se inchide cu fermoar si capse  buzunare laterale cordon detasabil material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase geci!



PALTOANE si GECI, oferta completa si preturile aici



paltoane-si-geci-ade-collection-7

Palton dama negru cu insertii de piele ecologica • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Palton dama negru cu insertii de piele ecologica - este un palton simplu elegant care poate fi purtat si accesorizat foarte usor palton dama negru palton stofa trei sferturi tesatura impletita croi lejer usor cambrat insertii de piele ecologica se inchide cu fermoar metalic argintiu buzunare laterale cu fermoare metalice argintii captuseala neagra nematlasat material: 44% vascoza 41% poliester 11% acrilic 3% poliamida 1% lana fabricat in Romania 69 cm de la sub brat pana jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane dama!

paltoane-si-geci-ade-collection-8

Geaca de dama neagra • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Geaca dama neagra este alegerea perfecta pentru sezonul rece geaca dama neagra buzunare laterale matlasata se inchide cu fermoar captuseala neagra gluga ascunsa in guler sacut pt calatorii material: 100% nylon made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci dama!





paltoane-si-geci-ade-collection-9

Palton dama trei sferturi gri inchis • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Palton dama trei sferturi gri inchis - este perfect pentru sezonul acesta fiind ideal pentru tinutele office si elegante palton dama trei sferturi palton gri inchis textura boucle buzunare pe laterale cordon detasabil captusit nematlsat 2 randuri de nasturi material: 48% poliester 32% lana 18% acrilic 2% poliamida 75 cm de la sub brat pana jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoasa paltoane dama!




paltoane-si-geci-ade-collection-10

Geaca dama burgundy • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Geaca dama burgundy este alegerea perfecta pentru sezonul rece geaca dama burgundy geaca dama de fas buzunare laterale matlasata se inchide cu fermoar captuseala turquoise gluga ascunsa in guler sacut pt calatorii material: 100% nylon made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci dama!


PALTOANE si GECI, oferta completa si preturile aici


paltoane-si-geci-ade-collection-11

Palton dama negru cu broderie in talie • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Palton dama negru cu broderie in talie - este un palton calduros cu model deosebit palton dama negru palton matlasat de lana trandafiri brodati manual in talie material cu textura boucle in relief rever - cusatura rosie se inchide cu nasturi captuseala neagra buzunare laterale 80% lana 20% poliester lungime: 75 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de paltoane dama!



paltoane-si-geci-ade-collection-12

Palton elegant bej cu buzunare si fermoar • Ade Collection

PALTOANE si GECI
Palton elegant bej cu buzunare si fermoar palton dama elegant; palton bej pentru femei captuseala bej maneca lunga prevazut cu buzunare laterale se incheie cu fermoar metalic auriu antichizat material: 41% poliester 34% acrilic 11%vascoza 11%lana 3% nylon lungimea de la sub brat: 71 cm fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane dama!