answear.ro%20

Planifica-ti tinutele pentru sarbatori!

planifica-ti-tinuta-pentru-sarbatori-1
Pentru ca deja simt agitatia starnita de apropierea sarbatorilor, imi doresc ca si garderoba mea sa resimta acelasi sentiment de fericire si neastampar, de aceea am nevoie de cat mai mult rosu!

Alegerile sunt infinite, iar piesele rosiatice extrem de dorite in acest sezon, de aceea trebuie sa aleg items unice pentru a-mi asigura un loc in randul femeilor care se evidentiaza prin eleganta si rafinament. Stiu ca si tu urmaresti exact acelasi lucru, de aceea iti recomand 2 piese extrem de dragalase si stylish!

Palton LaDonna Fantastic Figure Red

Incep cu primul strat care desi are rolul de a ne asigura confort termic, nu ne obliga sa facem compromisuri in materie de stil! Iata un model de palton potrivit pentru o papusa de portelan! Atat este de elegant si rafinat, iar croiul extrem de atractiv, incat il asociez cu paltonul unei papusele. Poate si gulerul rotund ma duce cu gandul la papusi, insa si dispunerea nasturilor in stil military. Per ansamblu modelul este unul baby doll, croiul stil clos aducand o nota adorabila piesei.

Ce ador la acest model este textura: daca te uiti mai atent, acesta nu este doar un palton rosu, ci textura are influente florale extrem de „bine deghizate”. Chiar daca suntem in sezonul rece, aceasta textura iti ofera un look fresh si, oarecum, de poveste. Ce spui? Nu-i asa ca paltonul LaDonna Fantastic Figure Red este o minunatie?

planifica-ti-tinuta-pentru-sarbatori-2planifica-ti-tinuta-pentru-sarbatori-3

Rochie StarShinerS Inspiring Red

Iata o piesa wow! O rochie de dama pentru care poti opta in cazul in care doresti sa participi la un eveniment fie el business sau de familie. Croiul este extrem de sexy si, totusi, suficient de „cuminte” incat sa poti purta rochia la mai multe tipuri de evenimente. Croiul tip creion iti va pune in evidenta soldurile si iti va atrage atentia constant sa ai grija la mesele de sarbatori! Maneca 3/4 face ca rochia StarShinerS Inspiring Red sa fie extrem de potrivita pentru sezonul rece.

Pentru ca rosul are suficient de multa personalitate incat sa nu mai fie nevoie de alte elemente care sa il incarce, insa detaliul care ofera unicitate rochiei este gulerul tip camasa, alb, decorat cu pietre stralucitoare. Nu-i asa ca rochia parca are o alura magica? Sa fie de vina culoarea? 

planifica-ti-tinuta-pentru-sarbatori-4planifica-ti-tinuta-pentru-sarbatori-5

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE TINUTE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sarbatorile-vin-imbracate-in-rosu-planifica-ti-din-timp-tinutele-pentru-sarbatori/