fashiondays.ro

Rochii casual de toamna-iarna

rochie-casual-de-toamna-iarna-1
Ce materiale sunt in voga in acest sezon pentru rochitele casual?

In show-rile de moda remarcam o tendinta inspre utilizarea texturilor multiple in confectionarea unei rochii casual de toamna-iarna. Creatorii de moda imbina dantela cu catifeaua, jerse-ul cu anticul si alte rochie casual de toamna iarnaastfel de texturi pentru a crea un contrast textural rezultat din juxtapunerea proportionala a celor doua (sau mai multe) tipuri de materiale. De ce? Pentru ca suntem constransi de temperaturi si anotimp in privinta culorilor prea pronuntate sau a detaliilor care iti pot rapi privirea. Esentialul este ca rochia casual de toamna sa ne asigure confort in primul rand, iar stilul trebuie obtinut apeland la diverse artificii de acest tip.Se poarta texturile bogate, ample, materialele indraznete si practice. 

Care sunt culorile si lungimile ideale ale rochiilor casual de toamna?

Din fericire, creatorii de moda ne pun la dispozitie o varietate considerabila de optiuni, in acest sens. Incepand de la rochii casual midi si pana la rochii casual scurte sau chiar lungi, pentru personalitatile mai indraznete, toamna aceasta putem purta de toate. Rochiile casual tip pulover lungi sunt foarte admirate, insa cel putin la fel de populare sunt si rochiile casual scurte. De asemenea, spre deosebire de alti ani, in 2016 culorile depasesc gama cromatica autumnala, ideea fiind aceea de a genera un contrast frumos si de a te face remarcata printr-o tinuta joviala si dinamica.


Recomandarea Miss Grey: rochiile scurte casual cu detalii extravagante

rochie-casual-de-toamna-iarna-2rochie-casual-de-toamna-iarna-3
 

Pentru ca in tot ceea ce facem tinem cont de cele mai noi tendinte internationale, am creat, in cadrul celei mai recente colectii de toamna, un model care indeplineste toate criteriile amintite mai sus: este vorba despre rochia scurta casual de toamna Betty, confectionata din jerse cusut cu fir irizant. Dispunand de trei volane care adauga dinamism si indrazneala, rochia casual scurta se face remarcata, pe de o parte, datorita tonurilor vibrante de albastru imperial si, pe de alta parte,d atorita insertiilor de paiete strategic amplasate astfel incat sa confere volum si jovialitate rochitei. Cu manecile lungi si croiala in clos, rochia casual scurta Betty este disponibila atat in nuante de albastru, cat si in clasicul negru, fiind extrem de versatila. O poti purta cu cizme inalte cu toc pentru o tinuta indrazneata sau cu ghetute pentru o tinuta cuminte ori office.

MODELE DE ROCHII DE TOAMNA-IARNA

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/trend-report-rochii-casual-perfecte-pentru-sezonul-de-toamna-iarna/