dyfashion.ro

Rochii de zi din tricot pentru sezonul rece

rochie-de-zi-din-tricot-1

Rochie trei sferturi kaki cu maneca lunga • MBG Collection

Rochia trei sferturi kaki cu maneca lunga este calduroasa ideala pentru sezonul rece rochie midi kaki rochie de zi tricot lana maneca lunga accesorizata cu 3 nasturi argintii cusuti cu ate colorate diferit captuseala alba lungime: 87 cm de la sub brat pana jos material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania. Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna iarna!






rochie-de-zi-din-tricot-2

Rochie scurta mov tricot • Atmosphere

Rochie scurta mov tricotata rochie scurta dama rochie de zi tricot rochie mulata rochie mov cu gluga buzunare laterale lungimea de la subrat: 90cm material:50%lana 50%poliester. Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii dama!



Rochii de zi din tricot, oferta completa si preturile aici



rochie-de-zi-din-tricot-3

Rochie tricotata cu dungi alb-negru si fundite la maneci • Ade Collection

Rochie tricotata cu dungi albe si negre si fundite la maneci - are un model deosebit foarte feminin si delicat rochie tricotata scurta rochie de zi  dungi alb negru volanase albe si fundite la maneci material elastic lungime: 70 cm de la sub brat in jos material: 95% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!






rochie-de-zi-din-tricot-4

Rochie scurta verde kaki cu dantela la gat • Ade Collection

Rochia verde kaki poate fi purtata in mai multe contexte este usor de asortat;si va oferi un plus de eleganta tinutelor dvs rochie scurta verde kaki rochie de zi tricot fin moale dantela la gat maneca lunga decoltata pe rotund material moale si confortabil material usor elastic lungime: 70 cm de la sub brat in jos 60% poliester 35% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi





rochie-de-zi-din-tricot-5

Rochie tricotata cu dungi gri si negru si fundite la maneci • Ade Collection

Rochie tricotata cu dungi gri si negre si fundite la maneci - are un model deosebit foarte feminin si delicat rochie tricotata scurta rochie de zi  dungi gri cu negru volanase albe si fundite la maneci material elastic lungime: 70 cm de la sub brat in jos material: 95% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!





rochie-de-zi-din-tricot-6

Rochie scurta gri cu dantela la gat • Ade Collection

Rochia gri poate fi purtata in mai multe contexte este usor de asortat si va oferi un plus de eleganta tinutelor dvs marime universala S-L rochie scurta gri rochie de zi tricot fin moale dantela la gat maneca lunga decoltata pe rotund material moale si confortabil material usor elastic lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 60% poliester 35% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!


Rochii de zi din tricot, oferta completa si preturile aici



rochie-de-zi-din-tricot-7

Rochie scurta grena cu dantela la gat • Ade Collection

Rochia grena poate fi purtata in mai multe contexte este usor de asortat si va oferi un plus de eleganta tinutelor dvs marime universala S-L rochie scurta grena rochie de zi tricot fin moale dantela la gat maneca lunga decoltata pe rotund material moale si confortabil material usor elastic lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 60% poliester 35% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!





rochie-de-zi-din-tricot-8

Rochie trei sferturi galben mustar cu maneca lunga • MBG Collection

Rochia trei sferturi galben mustar cu maneca lunga este calduroasa ideala pentru sezonul rece rochie midi galben mustar rochie de zi tricot lana maneca lunga accesorizata cu 3 nasturi argintii cusuti cu ate colorate diferit captuseala alba lungime: 87 cm de la sub brat pana jos material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna iarna!





rochie-de-zi-din-tricot-9

Rochie scurta negru cu dantela la gat • Ade Collection

Rochia negru poate fi purtata in mai multe contexte este usor de asortat;si va oferi un plus de eleganta tinutelor dvs marime universala S-L rochie scurta negru rochie de zi tricot fin moale dantela la gat maneca lunga decoltata pe rotund material moale si confortabil material usor elastic lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 60% poliester 35% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!





rochie-de-zi-din-tricot-10

Rochie trei sferturi neagra cu brosa detasabila • MBG Collection

Rochia trei sferturi neagra cu maneca lunga este calduroasa ideala pentru sezonul rece rochie midi neagra rochie de zi tricot lana maneca lunga guler tip barcuta accesorizata cu brosa eleganta detasabila captuseala neagra lungime: 87 cm de la sub brat pana jos material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna iarna!


Rochii de zi din tricot, oferta completa si preturile aici



rochie-de-zi-din-tricot-11

Rochie trei sferturi mov cu maneca lunga • MBG Collection

Rochia trei sferturi mov cu maneca lunga este calduroasa ideala pentru sezonul rece rochie midi mov rochie de zi tricot lana maneca lunga accesorizata cu 3 nasturi argintii cusuti cu ate colorate diferit captuseala alba lungime: 87 cm de la sub brat pana jos material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase rochii de toamna iarna!





rochie-de-zi-din-tricot-12

Rochie tricotata cu dungi alb-grena si fundite la maneci • Ade Collection

Rochie tricotata cu dungi alb-grena si fundite la maneci - are un model deosebit foarte feminin si delicat marime universala S-L rochie tricotata scurta rochie de zi  dungi alb-grena volanase albe si fundite la maneci material elastic lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 95% vascoza 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!