answear.ro%20

Tinute specifice sezonului rece

tinuta-femei-pentru-sezonul-rece-1
Chiar daca verdele nu este prima culoare care iti vine in cap in momentul in care te gandesti la tinute specifice sezonului rece, poate ar trebui sa iei in calcul si o combinatie de piese fresh care integreaza nuante de verde. Desi vara poti purta cu lejeritate aceasta nuanta, caci isi gaseste usor locul in peisajul inverzit, azi iti propun o tinuta extrem de sexy cu puternice influente boho, tinuta la baza careia sta o puternica piesa verde si care poate fi purtata fie la o iesire cu prietenele, la o cina cu familia sau chiar de Craciun.

Exista nenumarate combinatii prin care piesa verde sa devina puntul central al tinutei: poti alege un palton supradimensionat cu aplicatie din blanita, o pereche de pantaloni capri supradimensionati sau un palton- pelerina. Ce au in comun aceste piese? Sunt extrem de originale prin croi si culoare incat sa iti croiesti o tinuta in jurul lor.

Modul in care poti scoate in evidenta cel mai bine nuanta de verde este prin contrast: fie alegand culori puternic aflate in antiteza, fie culori complementare.

Iata ce look iti propun eu astazi:

Extrem de fresh si vibrant, nu-i asa? Dar hai sa identificam fiecare item cu ajutorul caruia am compus aceasta tinuta:

Bluza StarShinerS Brodata Theo Rose Delight Black

Efectul de neuitat il obtii prin alegerea culorilor puternic contrastante, de aceea am optat pentru o bluza neagra cu insertii din broderie. Artista Theo Rose a propus o colectie extrem de indrazneata atat ca nuante cat si ca modele in materie de croi, iar aceasta bluza este de-a dreptul exceptionala. Croiul ei este inspirat din piesele vintage, purtand o puternica influenta boho, aspect punctat de volanasul din talie si croiul bufant al manecilor.

Insertiile din broderie sunt absolut minunate! Elementele florale sunt extrem de atent lucrate, iar imaginea de ansamblu este spectaculoasa! Contrastul dintre puternicele si vibrantele culori utilizate pentru realizarea broderiei sunt scoase in evidenta de negrul bluzei. Elementele verzi sunt cele care ne leaga de urmatoarea piesa…

tinuta-femei-pentru-sezonul-rece-2tinuta-femei-pentru-sezonul-rece-3

Pantaloni Daniella Cristea Senior Lady Green

Pantalonii Daniella Cristea Senior Lady Green iti atrag atentia in prima faza datorita nuantei woow!, iar apoi datorita croiului evazat. Acest pantaloni sunt minunati pentru siluetele care vor sa scoata in evidenta supletea picioarelor si posteriorul generos. Acum, partea frumoasa a acestui model este ca ofera iluzia alungirii, mai precis, ofera iluzia subtierii siluetei. Un efect pe care oricare dintre noi il doreste, nu-i asa? Acest croi se potriveste de minune cu bluza StarShinerS Brodata Theo Rose Delight Black, scotand-o in evidenta prin contrast.

tinuta-femei-pentru-sezonul-rece-4

Botine Wonderful Walk DarkGreen

Pentru ca orice tinuta este incompleta fara perechea de pantofi ideala, iata ca iti propun o pereche de botine pe care pur si simplu le vei adora. De ce? Pentru ca au sireturi, ai varful ascutit, iar tocul este potrivit de inalt. Nu ai suficient de multe motive sa iubesti aceste botine? Atunci iti mai ofer un motiv: nuanta este perfecta pentru a finaliza look-ul al carui piesa centrala este pantalonul verde.

botine-de-toamna-1botine-de-toamna-2

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE DE SEZON PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/inspiratii-verzi-3-piese-unice-pentru-o-tinuta-plina-de-farmec/