dyfashion.ro

Cele mai frumoase rochii de Revelion

cele-mai-frumoase-rochii-de-revelion-1

Alege rochii de Revelion scurte si de efect, care te scot instantaneu din anonimat


Unul dintre principalele elemente care diferentiaza tinutele de Revelion de rochiile elegante pe care le alegem pentru celelalte evenimente consta in faptul ca rochiile de Revelion trebuie sa aduca un plus de noutate si indrazneala comparativ cu celelalte articole vestimentare feminine din garderoba noastra festiva. Fie ca vorbim despre rochii de Revelion confectionate din materiale luxuriante si stralucitoare, precum paietele sau catifeaua ori dantela pretioasa, fie despre culori indraznete si bogate ori despre design-uri extravagante, rochiile de Revelion scurte trebuie sa se distinga prin ceva ce reuseste sa ne scoata din anonimat rochie pentru revelioninstantaneu. De ce rochii scurte? Pentru ca ele sunt mult mai versatile, mai permisivie din punct de vedere al confortul si este imposibil sa dai gres la petrecerile de Revelion atunci cand le porti, daca alegi modelul corect.


Cum accesorizam rochiile de seara de Revelion?


Exista numeroase modalitati prin care putem sa accesorizam rochiile pentru Revelion la petrecerile care marcheaza trecerea dintre ani, insa este esential sa ne raportam intotdeauna la modelul pe care il alegem. Daca optam pentru rochii de Revelion din paiete sau texturi stralucitoare, vom avea grija sa nu facem abuz de numarul accesoriilor utilizate si sa optam pentru combinatii discrete; intotdeauna, accesoriile trebuie sa scoata in evidenta rochia si nu sa distraga atentia de la aceasta. Perlele, spre exemplu, sunt una dintre cele mai sigure modalitati de accesorizare a rochiilor de seara pentru Revelion care sunt prin definitie stralucitoare. De asemenea, poti merge la sigur si daca alegi sa combini rochiile de Revelion cu accesorii aurii sau argintii, in special daca optezi pentru culori precum rosu, bordo, marsala, verde, verde smarald, albastru sau turcoaz.


Cele mai frumoase rochii pentru Revelion

 

cele-mai-frumoase-rochii-de-revelion-2cele-mai-frumoase-rochii-de-revelion-3

Miss Grey iti pune la dispozitie o gama foarte variata de rochii pentru Revelion dintre care iti poti alege favorita. Confectionate din paiete sau dantela pretioasa, din catifea fina sau dantela fina, din voal de matase ori pene, rochiile de Revelion marca Miss Grey sunt perfecte indiferent de conformatia fizica pe care o ai sau de preferintele in materie de stil

Astazi, iti recomandam sa porti rochia scurta cu maneci lungi Luna, confectionata din latex cameleonic, o textura a carei stralucire va acapara instantaneu orice privire. Simpla, feminina si eleganta in acelasi timp, purtand o usoara urma de indrazneala, rochia scurta de Revelion Luna este o alegere mai mult decat inspirata.

Descopera cele mai frumoase rochii pentru Revelion si alege-ti modelul favorit.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-iti-alegi-cele-mai-frumoase-rochii-pentru-revelion/