dyfashion.ro

Rochii de petrecere din dantela verde

rochie-de-petrecere-din-dantela-verde-1

Rochiile verzi elegante sunt obligatorii pentru petrecerile de iarna


Alegerea gamei cromatice pentru rochiile noastre elegante este un proces de multe ori dificil, insa avem posibilitatea sa ne usuram aceasta alegere daca triem foarte bine optiunile pe care le avem. Spre exemplu, daca ne aflam in cautarea unei rochii elegante pentru petreceri de Craciun sau Revelion, cele mai importante culori pe care trebuie sa le luam in considerare sunt nuantele de rosu si verde, ori de argintiu si auriu. Asta pentru ca verdele si rosul definesc acest sezon si reusesc sa se incadreze perfect in peisaj; poate ca rochiile rosii sunt destul de comune, in special cand vine vorba despre evenimentele de final de an; de aceea, optiunea rochiilor verzi eelgante este mai mult decat oportuna, pentru ca, la fel ca si rochiile rosii, si rochiile verzi reusesc sa te scoata din anonimat, sa te flateze indiferent de culoarea parului sau a tenului, sa iti permita o gama variata de optiuni in ceea ce priveste accesorizarea. Acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care trebuie sa ai in mod obligatoriu rochii verzi elegante in garderoba ta festiva de iarna.


Rochiile din dantela de seara - garantia aparitiilor de succes


Pe langa culoare, si textura din care sunt confectionate rochitele pe care alegem sa le purtam joaca un rol esential. Pentru ca ea defineste, alaturi de celelalte elemente, gradul de eleganta, sofisticare si feminitate, transmitand mesaje despre preferintele noastre personale in materie de stil. Rochiile din dantela de seara sunt, probabil, cele mai luxuriante accesorii vestimentare pe care le poti purta, si le recomandam in special in momentele in care ai nevoie de o tinuta pretentioasa, sofisticata, dar care sa iti ofere, in acelasi timp, confortul de care ai nevoie pentru a te simti bine. Delicate si feminine, rochiile din dantela de seara intotdeauna si-au pastrat o pozitie de top in randul preferitnelor creatorilor de moda si al femeilor din intreaga lume. O textura de inspiratie nobila, dantela intotdeauna are capacitatea de a ne conferi o alura de un rafinament incontestabil.

rochie-de-petrecere-din-dantela-verde-2rochie-de-petrecere-din-dantela-verde-3

Rochii verzi de dantela pe care le poti purta la petrecerile de iarna


Miss Grey iti recomanda rochia eleganta din dantela Noelle verde, pe care sa o adaugi garderobei tale festive de sezon. Definitia de o luxurianta aparte, rochia din dantela verde are capaciatea de a se mula discret pe formele tale feminine, fara sa fie prea vulgara. De lungime midi, rochia verde de dantela se potriveste cu succes oricarui eveniment special, formal sau informal, reusind sa te scoata din anonimat chiar si in absenta accesoriilor pompoase. Detaliile transparente din zona bustului si a manecilor sporesc alura misterioasa si feminina a rochitei, alaturi de decupajul subtil de la spate, in vreme ce manecile trei-sferturi o transforma intr-un accesoriu ideal pentru evenimentele speciale din sezonul rece.

Descopera rochii din dantela din cea mai recenta colectie si alege-ti modelul favorit pentru petrecerile de iarna!

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/lasa-te-admirata-purtand-rochii-din-dantela-verde-la-petrecerile-de-iarna/