dyfashion.ro

Rochii pentru petreceri de neuitat

rochie-de-petrecere-1

Lasa-te cuprinsa de spiritul sarbatorilor purtand rochii de Craciun rosii


Uneori, poate parea de-a dreptul dificil sa intri in spiritul sarbatorilor. Poate ca percepi trecerea ca fiind prea brusca, poate ca ai nevoie de o atmosfera completa ca sa poti sa simti si tu bucuria apropierii sarbatorilor, sau poate ca... nu apelezi la artificiile potrivite. 
Hai sa-ti spunem un secret: cea mai sigura modalitate de a resimti fericirea si linistea acestei perioade este sa adopti o vestimentatie corespunzatoare, in special in cadrul evenimentelor speciale. Spre exemplu, daca alegi sa porti o rochie rosie de Craciun, vei reusi cu siguranta sa intri si tu in ritm si sa imbratisezi spiritul sarbatorilor. Pentru ca vei iesi din anonimat, vei fi apreciata, complimentata si vei reusi sa iti afirmi unicitatea in fata tuturor, lucru care va genera o schimbare pozitiva de atitudine.

Cum alegi rochia rosie eleganta potrivita pentru silueta ta?


In ciuda oricarui mit pe care l-ai auzit, rochiile rosii chiar avantajeaza pe oricine, din punct de vedere cromatic, daca se alege modelul potrivit. Poti sa stralucesti intr-o rochie eleganta rosie la petrecerea de Craciun daca esti atenta la tipul tau de silueta si daca stii ce modele de rochite te avantajeaza, in functie de aceasta.

Alege o rochie de petrecere  in clos, daca iti doresti sa minimizezi soldurile si sa iti accentuezi talia. Confectionata din catifea fina si cu insertii fermecatoare de dantela pretioasa brodata manual in zona bustului si a spatelui, rochia Antonia rosie flateaza orice tip de silueta datorita croielii sale clasice. Avand o alrua usor romantica, dar pastrand in acelasi timp un aer seducator si misterios, rochia rosie scurta este perfecta pentru o petrecere de Craciun la care sa fii in permanenta pe ringul de dans si in atentia tuturor invitatilor.

rochie-de-petrecere-2rochie-de-petrecere-3

Daca vrei sa iti pui in valoare formele feminine si sa iti ascunzi micile imperfectiuni, opteaza pentru rochia rosie scurta Nadine. Intr-un deisgn inteligent ce imbina capacitatea catifelei de a se mula pe formele purtatoarei cu jocurile de lumina de la nivelul texturii acesteia si cu pliurile menite sa puna in umbra orice potential defect, rochia rosie eleganta Nadine este o tinuta festiva perfecta pentru petrecerea de Craciun. Insertiile de dantela de la nivelul bustului, care contureaza atent decolteul, asigura o nota de inedit si un plus de sofisticare rochiei rosii, astfel ca tu vei fi categoric admirata si complimentata.

rochie-de-petrecere-4rochie-de-petrecere-5

Accesorizarea rochiilor rosii de Craciun


Daca te-am convins sa porti de Craciun o rochie rosie, probabil ca acum te intrebi cum anume ar trebui sa o accesorizezi astfel incat intreaga ta imagine sa rezoneze cu specificul momentului. Exista multiple moduri in care poti sa porti rochia rosie de Craciun, si acestea depind foarte mult de locatia evenimentului. Daca aceasta este una sofisticata, cea mai inteleapta alegere este sa accesorizezi rochia rosie de Craciun cu bijuterii aurii sau argintii, care adauga o atingere finala de rafinament si eleganta feminina tinutei tale.

Poti opta si pentru perle, culori neutre ori culori contrastante, insa depinde foarte mult de specificul evenimentului la care alegi sa o porti. In plus, rochia rosie poate sa fie purtata cu succes si in alte contexte, intotdeauna aratand diferit si impresionand prin farmecul sau.

Descopera colectia de rochii pentru petreceri  semnata de Miss Grey, si asigura-ti tinute impecabile pentru party-uri de neuitat. 

Rochii de ocazie - vezi oferta actualizata

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-de-craciun-pentru-petreceri-de-neuitat/