dyfashion.ro

Tinute rosii pentru seara de Revelion

tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-1
Te-ai gandit la tinuta pentru petrecerea de Revelion? Hai, te ajut eu cu un indiciu: poarta rosu! Cu siguranta stiai ca una din traditiile de baza atunci cand vine vorba de petrecerea de Revelion este sa ai o piesa rosie pentru ca noul an sa fie bogat in iubire si noroc. Mai simplu de atat nici nu se poate: alege o tinuta rosie din magazinul online StarShinerS si pregateste-te pentru un an plin de senzualitate!

Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca StarShinerS s-a gandit sa ne usureze cautarea tinutei pentru seara de Revelion dedicand o intreaga categorie numai tintelor de culoarea rosie!

Acum, poti alege din zeci de modele de rochii, salopete, fuste sau bluze, piesele care ti se potrivesc cel mai bine si care te vor escorta in noul an.


tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-2tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-3
tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-4tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-5

Daca inca nu te-am convins ca merita sa arunci un ochi peste aceasta selectie de piese, iata ai doua piese care mi-ai parut demne de luat in calcul ca tinuta pentru petrecerea de trecere dintre ani:

In cazul in care preferi un pantalon in noapte de Revelion, iti propun sa te gandesti la o salopeta eleganta, cambrata pe talie cu croi larg in zona picioarelor. Asa cum vei vedea mai jos, se poarta asimetria, caci ofera un look stilat si raftinat, plin de personalitate. Un umar este acoperit de o maneca, cealalta maneca ramanand descoperita. Salopeta nu propune decolteu, este legata in jurul gatului, iar cordonul cade elegant pana in zona genunchiului. Il poti purta desfacut sau chiar sub forma de fundita.

Alegand aceasta piesa, poti avea parte de o aparitia pe cat de rafinata pe atat de comoda!

tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-6

Rochie Ana Radu Mysterious Woman Red

Iti propun o rochie pe un umar, lunga si captusita pe interior, ce impresioneaza prin design-ul asimetric. Umerii iti sunt pusi in evidenta de croiul elegant al rochiei care acopera un singur umar, acesta fiind punctat de o funda supradimensionata care ajunge pana in talie. Talia, la randul sau, este punctata de o serie de cute construite simetric atat pe solduri cat si pe bust. Pentru a accentua nota de senzualitate, rochia propune o crapatura pe picior, destul de inalta incat sa fie periculos de sexy!

tinute-rosii-pentru-seara-de-revelion-7

Nu uita: poarta rosu de Revelion, pentru un an plin de noroc si iubire!

VEZI OFERTA COMPLETA PENTRU HAINE DE REVELION AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/poarta-rosu-de-revelion-pregateste-te-pentru-un-an-nou-plin-de-senzualitate/