dyfashion.ro

Top 3 articole de toamna-iarna

top-articole-de-toamna-iarna-1

Top 3 piese must-have ale sezonului toamnă-iarnă


Așa cum ne-am obișnuit deja, fiecare sezon vine la pachet cu trenduri noi în materie de fashion, așa că, dacă sunteți împătimite ale shoppingului sau pasionate de tot ce înseamnă modă, trebuie să fiți la curent în permanență cu ultimele tendințe!

Sezonul toamnă-iarnă 2016 se caracterizează prin nonconformism și aduce în prim plan materiale îndrăznețe ca pielea, vinylul sau catifeaua. Se poartă hainele asimetrice, oversized,  cu mâneci excentrice sau umeri supradimensionați. Piesele cu accente masculine  sunt și ele în tendințe, la fel si piesele rock sau cele cu accente metalice.

Și pentru că v-am prezentat în general noutățile din modă pentru sezonul rece, v-am pregătit și un scurt top al articolelor pe care nu ar trebui să le ratați iarna aceasta:


1. Capa


Este una dintre piesele must have ale sezonului și am văzut-o din ce în ce mai des în ținutele vedetelor din ultima vreme. Asortată corect, reușeste să dea un aer boem și elegant ținutelor și înlocuiește cu brio paltonul sau geaca.

top-articole-de-toamna-iarna-2

 

2. Rochiile tricotate


Rochiile tricotate sunt în tendințe încă din anii trecuți, însă noutatea de anul acesta este că se poartă modelele supradimensionate, cu mâneci foarte lungi și gulere înalte.

top-articole-de-toamna-iarna-3

3. Paltonul Masculin


Se poartă croiul simplu și minimalist, iar un palton ușor supradimensionat, cu accente masculine este alegerea perfectă pentru sezonul rece. Poate fi purtat peste o rochie elegantă sau peste o ținută office.

top-articole-de-toamna-iarna-4  

Acestea sunt doar trei dintre piesele must have ale momentului în care merită să investești, însă cu siguranță sunt și altele care nu ar trebui neglijate. Indiferent de ce alegi să porți, nu trebuie să uiți cel mai important aspect: îmbracă-te doar cu haine care te reprezintă și se potrivesc siluetei tale!

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2016/11/04/top-3-piese-must-have-ale-sezonului-toamna-iarna-2016/