dyfashion.ro

Cum porti rochiile albe in sezonul rece?

cum-porti-rochiile-albe-in-sezonul-rece-1

Rochiile albe tricotate - potrivite pentru tinute office de toamna-iarna


Dincolo de faptul ca stim cumva, implicit, ca rochiile albe elegante au un farmec aparte si niste calitati care ne fac sa le indragim, fiind cumva o alternativa excelenta la rochitele negre, se pune problema rochie alba tricotata elegantatexturilor din care acestea sunt confectionate; daca vara vom purta rochii albe din  voal sau alte materiale diafane, subtiri si cu jocuri de transparenta, in sezonul rece focusul se indreapta inspre texturile mai bogate. In ultimii ani, rochiile tricotate albe au dobandit din ce in ce mai multa popularitate, iar astazi sunt extrem de indragite de catre femeile din intreaga lume si de catre creatorii de moda. Iesi in evidenta intr-un mod subtil si placut iarna aceasta, purtand rochii albe din tricot, care sunt excelente pentru tinute office, tinute de petrecere sau casual-chic.

Tine cont de faptul ca o rochie alba tricotata poate sa fie purtata cu succes in mai multe ocazii: daca o porti in combinatie cu o pereche de cizme inalte sau ghete ori botine, fara toc, spre exemplu, si cu o pereche de dresuri opace negre, poti obtine o tinuta office foarte feminina si stilata. Daca alegi sa combini rochia alba tricotata cu incaltaminte de iarna cu toc si dres transparent, un colier si un machiaj pe masura, poti sa iti creezi o tinuta eleganta perfecta pentru mai multe categorii de evenimente speciale. Totul depinde de nevoile si de creativitatea ta.


Comanda-ti rochii albe casual la reducere, de la Miss Grey


cum-porti-rochiile-albe-in-sezonul-rece-2cum-porti-rochiile-albe-in-sezonul-rece-3

Pentru ca ne dorim foarte mult ca tu sa te simti unica si sa treci prin acest anotimp cu incredere si inspirand feminitate, iti punem la dispozitie un model superb de rochie alba eleganta disponibila la reducere, pe care sa o adaugi garderobei tale. Iti garantam ca te vei indragosti imediat de acest accesoriu vestimentar si iti vei dori sa il porti de fiecare data cand vei avea ocazia! Rochia alba tricotata Indyra se remarca prin croiala sa in linii minimaliste, ce ii permite sa avantajeze orice tip de silueta, adresandu-se tuturor femeilor. Dotata cu buzunare laterale, rochia alba dobandeste un aer usor casual, relaxat, ce iti va complimenta imaginea. Este confectionata din tricot alb si, datorita manecilor lungi, iti ofera un confort deosebit.

Simplitatea design-ului si a cromaticii ii permite sa fie accesorizata in cele mai variate combinatii, potrivindu-se unei game foarte vaste de momente si ocazii, incepand de la iesirile in oras cu prietenii, petrecerile semi-formale sau informale, si terminand cu tinutele de la birou ori cu intalnirile romantice. Evidentiaza-ti frumsuetea naturala si adauga un plus de rafinament imaginii tale accesorizand-o cu un colier statement, si impresioneaza printr-o aparitie usor indrazneata purtand-o in combiantie cu o pereche de cizme peste genunchi, care sunt foarte in voga in acest sezon.

Descopera rochiile la reducere Miss Grey, si creeaza-ti cele mai feminine si rafinate tinute!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-porti-rochiile-albe-elegante-in-sezonul-rece/