dyfashion.ro

Rochii din dantela la moda

rochii-din-dantela-la-moda-in-2017-1

Se poarta rochiile de ocazie din dantela in tonuri de greenery


Asa cum probabil stii deja - iar daca nu, iti spunem noi, culoarea anului declarata oficial de ctare Pantone este greenery - o nuanta intensa si in acelasi timp delicata si placuta de verde, care ne reaminteste rochie de seara din dantelade frumusetea inceputurilor si a schimbarilor. Din fericire, tonurile de greenery sunt foarte versatile in sensul in care ele avantajeaza pe oricine, astfel ca achizitionarea unei rochii de seara din dantela verde greenery este une xperiment pe care trebuie sa il incerci in acest an. In plus, tine cont de faptul ca dantela este o textura care fascineaza prin faptul ca a reusit sa transceada timpul, regasindu-se an de an in randul creatiilor designerilor vestimentari din intreaga lume. 


rochii-din-dantela-la-moda-in-2017-2rochii-din-dantela-la-moda-in-2017-3

Miss Grey iti propune sa te faci remarcata la ocaziile speciale purtand rochia de seara din dantela Noelle, in tonuri de greenery. Beneficiind de o croiala care iti urmareste discret liniile corpului, reusind astfel sa iti puna in valoare silueta feminina fara sa fie vulgara, rochia de dantela aduce un plus de rafinament si delicatete oricarei garderobe festive; lungimea sa midi iti permite sa o porti la orice eveniment deosebit, indiferent de codul vestimentar, intrucat aceasta este deopotriva discreta si seducatoare. Manecile trei sferturi, rochie de seara din dantelasemi-transparente, alaturi de decupajul in V subtil din zona spatelui, confera imaginii tale un plus de senzualitate si indrazneala care desavarseste imaginea eleganta conferita de rochia de dantela verde. Accesorizeaz-o cu bijuterii discrete, pentru momente de neuitat.

Rochiile din dantela cu spatele gol in culori pasionale sunt un must-have


rochii-din-dantela-la-moda-in-2017-4rochii-din-dantela-la-moda-in-2017-5

Tendintele principale in materie de moda ale acestui an se disting si prin adoptarea texturilor sofisticate in culori indraznete, cu accente irizante si cu elemente extravagante. Astfel, este recomandat sa iti faci aparitia la o ocazie speciala purtand rochii de seara din dantela in culori pasionale, confectionate din texturi deosebite. Spre exemplu, rochia din dantela Tania rosie este un accesoriu vestimentar care va face furori in acest an. Este realizata din dantela cusuta cu fir irizant, motiv pentru care rochia de seara dobandeste un aer unic si special, care te va scoate din anonimat. Lungimea midi creeaza un contrast feminin cu decupajul adanc din zona spatelui, conferindu-ti o aparitie demna de toate complimentele si privirile. Poart-o in combinatie cu accesorii discrete, astfel incat sa nu ii stirbesti farmecul natural.

Alege-ti rochiiile de seara din dantela favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispzoitie pe site. Arunca o privire si in categoria noastra de rochii la reducere si lasa-te inspirata de cele mai frumoase trenduri ale anului!

Rochii de seara, vezi oferta actualizata, click aici 

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-seara-din-dantela-la-moda-in-2017/