dyfashion.ro

Ghete barbatesti din oferta ECCO

ghete-barbati-din-oferta-ecco-1

Ghete business barbati ECCO Ian cu siret (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete business barbati ECCO Ian, confectionate din piele nubuck oleita, cu sireturi in culori contrastante pentru un aspect modern rafinat. Captuseala din piele lasa piciorul sa respire in mod natural, iar brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului pastrand un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara flexibila si aderenta.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-2

Ghete casual barbati ECCO Jamestown (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Jamestown, cu fermoar dublu, confectionate din piele nubuck oleita. Tehnologia ECCO Hydromax ofera pielii impermeabilitate, pastrand-o moale chiar si dupa uscari repetate. Captuseala din material textil lasa piciorul sa respire in mod natural, iar brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului si pastreaza un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara flexibila si aderenta cu detalii din piele pentru un stil clasic aparte.

GHETE BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ghete-barbati-din-oferta-ecco-3

Ghete casual barbati ECCO Soft 7 (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Soft 7, confectionate din piele premium in clasicul stil “all black”. Prevazute cu sistem de inchidere cu fermoar pe lateral pentru o incaltare usoara, si sireturi pentru o potrivire perfecta. Forma anatomica pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta si adauga un plus de confort. Captuseala din piele moale absoarbe umezealasi lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului in interior, pastrand un climat optim si sanatos.Talpa direct injectata din doua component PU/TPU este usoara, flexibila si aderenta, oferind confort pe intreaga durata a purtarii.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-4

Ghete casual barbati ECCO Kyle (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati Kyle, confectionatiedin piele premium, cu detalii contrastante in stil retro. Captusite cu material textil moale ce lasa piciorul sa respire in mod natural, iar brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului pastrand un climat optim si sanatos. Talpa direct injectat din PU este usoara si flexibila oferind confort pe intreaga durata a purtarii.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-5

Ghete casual barbati ECCO Jack (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Jack, cu aspect de tenis, confectionati din piele moale si supla.Captuseala din material textil absoarbe umezeala, iar barantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recirculare aerului si pastreaza un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara si aderenta oferind un plus de confort, datorita proprietatilor de absorbtie a socurilor.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-6

Ghete casual barbati ECCO Howell impermeabile (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Howell, confectionate din piele, in stil clasic masculin. Constructia ingenioasa a captuselii cu membrana Gore-tex, ofera 100% impermeabilitate, este foarte calduroasa si pastreaza un climat uscat si calduros in anotimpul rece. Brantul cu ECFS permite recircularea aerului si pastreaza un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara flexibila si aderenta.

GHETE BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ghete-barbati-din-oferta-ecco-7

Ghete casual barbati ECCO Jamestown (Maro) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Jamestown, confectionate din piele nubuck oleita. Tehnologia ECCO Hydromax ofera impermeabilitate pielii pastrand-o moale chiar si dupa uscari repetate. Captuseala din material textil lasa piciorul sa respire in mod natural, iar brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului si pastreaza un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara flexibila si aderenta.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-8

Ghete sport-casual barbati ECCO Cool (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete barbati sport-casual confectionate din piele de yak supla si rezistenta. Ghetele sunt captusite cu material textil, cu membrana GORE-TEX SURROUND ce ofera impermeabilitate 100% si permite piciorului sa respire in mod natural. Brantul moale absoarbe socurile. Talpa direct injectata din PU/TPU este usoara si flexibila, oferind confort la fiecare pas.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-9

Ghete elegante barbati ECCO Jared (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete elegante pentru barbati potrivite atat pentru tinute casual cat si pentru cele business, confectionate din piele moale cu talpa in culori contrastante. Captuseala din piele si textil iti pastreaza picioarele uscate si racoroase. Brantul detasabil din piele amortizeaza fiecare pas. Talpa injectata din doua componente PU/TPU, ofera aderenta si durabilitate.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-10

Ghete casual barbati ECCO Intrinsic 2 (True Navy) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Intrinsic 2, confectionate din piele moale si material textil tricotat, in trend anul acesta. Aspectul deosebit al combinatiilor de culori, inspirate din stilul danez, ofera o atitudine funky si tinereasca. Acese ghete pot fi asortati cu usurinta la tinute casual, dar in acelas timp sunt ideale si pentru activitati sportive. Sunt concepute in asa fel incat permit miscarea naturala a piciorului si ofera flexibilitate maxima. Prevazute cu sistem de fixare cu siret pentru o incaltare usoara si rapida. Brantul anatomic ofera confort si lasa piciorul sa se miste natural. Talpa direct injectata din TPU si insertii de cauciuc este usoara, aderenta si flexibila

GHETE BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE, CLICK AICI

ghete-barbati-din-oferta-ecco-11

Ghete casual barbati ECCO Ethan (Negre) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete casual barbati ECCO Ethan, cu aspect classic foarte masculini, confectionati din piele neteda. Captuseala din textil lasa piciorul sa respire. Branturile detasabile din piele ECCO Comfort Fibre System asigura confort, iar talpa usoara si flexibila din PU ofera stabilitate.




ghete-barbati-din-oferta-ecco-12

Ghete outdoor barbati ECCO Espinho impermeabile (Mocha / Coffee) • ECCO

 

Incaltaminte barbati
Ghete outdoor barbati confectionate din piele nubuck oleita, potriviti pentru orice tip de activitate in aer liber. Captuseala din textil pastreaza un mediu optim in interior, iar membrana GORE-TEX ofera impermeabilitate pastrandu-ti picioarele uscate. Talpa robusta RECEPTOR LITE, ofera aderenta si stabilitate la fiecare pas.