dyfashion.ro

Ia-ti rochie in functie de zodia ta!(1)

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta

Moda si zodiile. Cum se imbraca zodiile de foc in 2017?


Zodiile de foc sunt recunoscute ca fiind printre cele mai puternice. Femeile din aceste zodii sunt pasionale, intense, pline de viata si extrem de ambitioase. Iti doresti sa ai succes cu orice pret? Cu siguranta esti una dintre indraznetele doamne Berbec, Leu sau Sagetator!

Femeia Berbec

Unei femei active si in continua miscare, cum e femeia berbec, i se potrivesc hainele stylish, dar care sunt totodata confortabile. Ce nuante crezi ca exprima cel mai bine pasiunea si determinarea ei? Evident ca nuantele de rosu si burgundy ii vin manusa.


Rochie Sherri Hill 50441 Red


Plina de eleganta, senzualitate si sex-appeal, aceasta rochie rosie cu trena e perfecta pentru o femeie plina de viata si intensa. Decolteul in V pune senzual in evidenta linia sanilor, iar decupajul pana la jumatatea spatelui incita imaginatia privitorului.

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-1ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-2


Rochie StarShinerS Gorgeous Figure Burgundy


Rochia creion burgundy se potriveste femeilor stilate. Crapatura in fata da un aer usor sofisticat acestei rochii de zi. Less is more, e ceea ce transmite aceasta rochie!

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-3ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-4

Femeia Leu

Eleganta si enigmatica, femeii Leu ii place sa se lase descoperita pas cu pas. Dornica sa fie in centru atentiei, ii plac tinutele extravagante si accesoriile statement. Personalitatea ei puternica e bine pusa in evidenta de nuante de rosu si auriu.


Rochie StarShinerS Fairness Gold


Aceasta rochie aurie, ce urmareste linia corpului, emana senzualitate. Volanul peplum aplicat pe tivul fustei da o nota romantica tinutei. Potrivita femeii Leu, o romantica incurabila!
ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-5ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-6


Rochie Daniella Cristea True Lady Red


Usor indrazneata, aceasta rochie-sacou cu decolteu adanc in V si crapatura adanca e ideala pentru femeile Leu, ce adora sa fie in centrul atentiei la petreceri. O rochie cu personalitate, ce-mi inspira pasiune si eleganta.

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-7ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-8

Femeia Sagetator

Nefiind adepta jumatatilor de masura, femeia Sagetator prefera hainele de calitate. Curioasa din fire si dornica de a experimenta, este foarte deschisa si in ceea ce priveste vestimentatia. Personalitatea ei puternica este accentuata de nuantele de visiniu si mov.


Rochie Daniella Cristea Mirific Allure Burgundy


Aceasta rochie din voal, lunga pana la jumatatea gambei, pune frumos in evidenta talia, conferind eleganta celei ce o poarta. Fundita de la gat adauga o nota romantica si senzuala tinutei. Perfecta pentru o femeie cu clasa, cum e doamna Sagetator!

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-9ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-10


Cum se imbraca zodiile de pamant in acest an?


Continuand despre Moda si zodii, vom vorbi despre piesele vestimentare potrivite in 2017 personalitatii zodiilor de pamant. Zodiile de pamant sunt caracterizate prin stabilitate si sunt orientate inspre planul material, fiind atrase de tot ceea ce e palpabil. Extrem de ambitioase, doamnele nascute sunt aceste semne astrale au innascute calitati de lider si bune abilitati organizatorice. Dar oare ce piese vestimentare li se potrivesc in acest an?

Femeia Taur

Recunoscuta pentru senzualitatea ei si sex-appeal-ul cultivat inca din adolescenta, doamna Taur este una dintre cele mai populate semne zodiacale. Ii plac alegerile vestimentare extravangante si cheltuie multi bani pe haine scumpe. Pentru ca adora sa fie in centru atentiei, i se potrivesc culorile puternice, cum ar fi albastru electric.


Rochie Temptation Eyes DarkBlue


Aceasta rochie de zi, cu asimetrii, in combinatie de albastru inschis si albastru electric, e tot ce are nevoie o nativa din zodia taur careia ii place sa atraga priviri. Vei fi woow!

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-11ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-12

Femeia Fecioara

Usor pudica, doamna Fecioara adora naturaletea si acest lucru se remarca si in alegerile ei vestimentare. Prefera nuantele neutre si pe cele de pamant si look-ul clasic.


Rochie StarShinerS Theo Rose Sparkle DarkBlue


Rochie pentru evenimente speciale, cu umeri goi realizata din voal combinat cu material bucle din tricotaj, vopsit in degrade si cu paiete cusute din loc in loc. Este perfecta pentru ceremonii de botez si Christmas Party.

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-13ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-14
Femeia Capricorn

Femeii Capricorn ii place practicalitatea, chiar si atunci cand vine vorba despre haine. Cel mai important pentru ea este confortul. Trebuie sa se simta bine in hainele pe care le poarta! In ceea ce priveste culorile, cele inchise i se potrivesc cel mai bine.


Rochie PrettyGirl Charismatic Lady Brown


Rochia tip camasa, cu imprimeuri in nuante neutre, nu are cum sa lipseasca din garderoba unei femei ce adora tinutele in care se poate misca in voie. E ideala pentru doamna Capricorn!

ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-15ia-ti-o-rochie-in-functie-de-zodia-ta-16

Pentru celelate zodii vezi recomandarile aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/moda-si-zodiile-cum-se-imbraca-zodiile-de-foc-in-2017/
http://starsblog.ro/cum-se-imbraca-zodiile-de-pamant-in-acest-an/