dyfashion.ro

Ia-ti rochie in functie de zodia ta!(2)

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-1

Zodiile de apa si piesele must have in 2017!


Voi continua astazi seria articolelor legate de zodii si felul in care apartenenta la un anumit semn zodiacal ne influenteaza preferintele vestimentare cu zodiile de apa. Starletele zilei sunt nativele in rac, scorpion si pesti.

Femeile ce apartin zodiilor Rac, Scorpion si Pesti au foarte accentuata latura emotionala. Empatice si cu o intuitie foarte buna cand vine vorba despre oameni, isi pot da seama cu usurinta daca sunt sau nu pe placul unei persoane.

Sunt romanticele zodiacului! Firi sensibile, acestea sunt de multe ori inzestrate cu talente artistice.

Hai sa vedem ce haine le completeaza personalitatea in acest an!

Femeia Rac

Recunoscuta pentru versatilitatea garderobei sale, femeia nascuta sub acest semn are un dulap extrem de ofertant in materie de stil.  Ii vin extraordinar rochiile cu decolteu adanc sau cele cu spatele gol, ce au rolul de a-i accentua feminitatea. Culorile ce ii poarta noroc in 2017 sunt galben si albastru. Asa ca e obligatoriu sa le includa in garderoba!


Rochie PrettyGirl Smokey Trend Blue


Rochia creion din catifea e perfecta pentru doamna Rac! Asimetria din spate si accesoriul tip lantisor sunt detaliile necesare pentru a-i evidentia frumusetea trupului. Iar catifeaua e materialul femeilor senzuale, sensibile si romantice, exact cum este ea.

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-2ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-3

Femeia Scorpion

Misterioasa si sexy, femeia Scorpion va atrage intotdeauna atentia celor din jur. E adepta pantofilor cu toc inalt si a hainelor in nuante de rosu si negru. Emana senzualitate, orice ar pune pe ea!


Rochie Fofy Perfect Simphony Black


Aceasta rochie din catifea, cu detalii brodate, e perfecta pentru o femeie sexy si rafinata. Crapatura in fata atrage atentia asupra picioarelor intr-un mod discret. Perfecta pentru a accentua personalitatea puternica a doamnei Scorpion!

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-4ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-5

Femeia Pesti

Ce pot spune despre Pesti cand vine vorba despre moda? Ele vor sti intotdeauna ce se poarta si vor avea garderoba plina de haine in tendinte. Nuantele de verde si albastru le vor pune cel mai bine in evidenta personalitatea romantica.


Rochie StarShinerS Magic Dream Blue


Rochia din dantela va pune perfect in evidenta personalitatea sensibila si gingasa a Pestilor. Cureaua aplicata va accentua talia, evidentiind trupul feminin al acesteia. Iar albastrul… albastrul va face ca nativa acestei zodii sa se simta in elementul ei!


ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-6ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-7


Ce haine le poarta noroc zodiilor de aer in 2017?


Afla aici! Astazi vom vorbi despre zodiile de aer si modul in care astrologia le influenteaza alegerile fashion in acest an. Doamnele din zodiile de aer sunt persoane rationale, ce se raporteaza la cei din jur prin intermediul gandirii. Prezinta inclinatii intelectuale si analitice puternice, fiind capabile sa sustina orice dezbatere cu argumente solide. Adora compania persoanelor cu care pot avea discutii inteligente!

Femeia Gemeni

Acestei femeii ii place moda si va purta tot ceea ce ii atrage atentia. Isi doreste enorm sa fie apreciata pentru stilul sau vestimentar si, de aceea, va alege haine extravagante, pe care nu oricine le poate purta. Argintiul e culoarea ei anul acesta!


Rochie Artista Brilliant Shadow Silver


Plina de sex-appeal, rochia argintie cu decolteu adanc se potriveste femeilor sociabile si dornice sa fie admirate. Talia este accentuata subtil, cu ajutorul unui cordon negru din satin. Perfecta pentru o diva
 sexy!

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-8ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-9

Femeia Balanta

Romantica incurabila, femeia Balanta se ataseaza de hainele ce ii evoca amintiri. Iubeste bijuteriile si accesoriile si este capabila sa cheltuie sume impresionante pentru a si le achizitiona pe cele mai extravagante. Galbenul e culoarea ei in 2017!


Rochie LaDonna Autumn Beauty Yellow


Rochia de zi cu broderie e perfecta pentru o femeie romantica si idealista. Manecile usor bufante, detaliile din zona gulerului si manecilor si talia definita iti vor accentua senzualitatea. Vei obtine un look autentic!

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-10ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-11

Femeie Varsator

Femeii din aceasta zodie ii place sa socheze prin aparitiile ei, asa ca va opta pentru haine spectaculoase. Nu foarte cumpatata cand vine vorba despre cumparaturi, doamna Varsator are tendinta de a cumpara toate hainele ce ii atrag atentia. Paietele si culorile stralucitoare sunt pentru ea in acest an!


Rochie StarShinerS Girlfriend Black


Rochia cu aplicatii din paiete purtata cu o pereche de cizme peste genunchi iti va asigura un look memorabil la urmatoarea petrecere. Potrivita pentru o femeie ce isi doreste o tinuta aparte!

ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-12ia-ti-rochie-in-functie-de-zodia-ta-13

Ti-ai pregatit lista de cumparaturi pentru 2017? Ghideaza-te si dupa recomandarile astrale!

Pentru celelalte zodii vezi recomandarile aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/zodiile-de-apa-si-piesele-must-have-in-2017/
http://starsblog.ro/ce-haine-le-poarta-noroc-zodiilor-de-aer-in-2017-afla-aici/