dyfashion.ro

Jachetele de blană sunt in tendinte

jachetele-de-blana-sunt-in-tendinte-1

Jachetele de blană – must have-ul sezonului rece


Este cunoscut faptul că trendurile din modă revin periodic, iar hainele din blană nu fac nici ele excepție. Au reprezentat dintotdeauna un simbol al bunăstării și nu multă lume își putea permite o asemenea piesă. Între timp însă lucrurile s-au schimbat, iar modelele confecționate din blană naturală au început să fie înlocuite de cele din blană sintetică.

Nu doar că arată la fel de bine ca cele naturale, dar au și prețuri mult mai mici, iar pentru confecționarea lor nu este sacrificat niciun animal. Modelele s-au schimbat și ele de-a lungul timpului, de la cele clasice, în nuanțe de maro și negru, la unele mult mai îndrăznețe, în culori tari, precum verde, galben sau roz.

Jachetele și vestele din blană pot fi purtate atât în timpul zilei, cu o pereche de pantaloni skinny și cizme peste genunchi, cât și la ținute elegante de seară, asortate cu o rochie vaporoasă și pantofi cu toc.

jachetele-de-blana-sunt-in-tendinte-2jachetele-de-blana-sunt-in-tendinte-3

În tendințe nu sunt doar hainele, dar și accesoriile din blană, cum ar fi gențile, rucsacurile sau căciulile. Sezonul acesta se poartă tot ce este extravagant, fie că este vorba de materiale sau culori, iar cuvântul cheie este îndrăzneala.

Așadar, îndrăznește să ieși din zona ta de confort și încearcă ceva nou! Renunță la hainele plictisitoare și dă puțină culoare garderobei tale din sezonul rece!

VA RECOMANDAM COLECTIA DE JACHETE FEMEI FASHIONUP! VEZI AICI

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2017/01/20/jachetele-de-blana-must-ul-sezonului-rece/