dyfashion.ro

Rochiile cu catifea si dantela Miss Grey

rochie-cu-catifea-si-dantela-marca-miss-grey-1

Secretul rochiilor de ocazie care imbina catifeaua si dantela


Melanjul texturilor, in proportii atent alese, reprezinta una dintre modalitatile principale prin intermediul carora sunt create cele mai frumoase rochii elegante. Daca iti doresti sa adaugi sifonierului tau festiv un accesoriu vestimentar deosebit prin eleganta si rafinament, si care sa reziste in timp din punct de vedere al tendintelor, atunci iti recomandam sa optezi pentru o rochie de ocazie care este confectionata in proportii armonioase din doua texturi: catifea si dantela. De ce catifea si dantela? Pentru ca sunt doua texturi care raman in permanenta in viziunile si in tendintele de pe scena internationala a modei, fiind mereu apreciate si indragite, si pentru ca reprezinta in sine esenta feminitatii.


Eleganta sublima a rochiilor verzi din dantela si catifea


Desigur, pe langa texturile din care sunt confectionate rochiile elegante si de ocazie, mai conteaza si culoarea acestora, pentru ca o imagine definita de rafinament este completata de o nuanta bine aleasa. Exista optiuni numeroase din punct de vedere cromatic, in ceea ce priveste culorile perfecte pentru rochiile tale elegante, insa una dintre recomandarile noastre ar fi tonurile de verde, cu ajutorul carora va fi imposibil sa treci neobservata la orice eveniment special. Verdele este o nuanta luxurianta care, in combiantie cu texturi sofisticate precum catifeaua sau dantela, reuseste sa transforme o rochie eleganta intr-un accesoriu de o eleganta sublima. De aceea, intotdeauna cand vrei sa adaugi gardeorbei tale feminine o rochie eleganta pe care sa o porti cu drag de fiecare data cand ai ocazia, opteaza pentru rochii elegante din catifea si dantela in tonuri de verde. In plus, aminteste-ti ca in acest an, cea mai populara culoare este greenery, conform institutului Pantone; profita de aceste aspecte pentru a-ti contrui o gardeorba festiva pe cinste.


Rochii elegante midi pe care trebuie sa le ai


Miss Grey iti recomanda sa porti la evenimentele speciale din perioada urmatoare rochia verde eleganta Penelope, care impresioneaza datorita melanjului textural si cromatic si simplitatii liniilor croielii. Confectionata in proportii armonioase din catifea fina si dantela cusuta cu fir irizant, in tonuri de verde smarald si greenery, rochia de ocazie este un accesoriu perfect pentru garderoba ta, intrucat lungimea sa midi iti permite sa o porti indiferent de cat de riguros este codul vestimentar la un anumit eveniment. Croiala conica ii permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, in vreme ce manecile lungi si absenta decolteului iti confera o alura simpla si usor misterioasa. Talia iti este frumos evidentiata de insertiile de dantela in forme geometrice stilizate, iar contrastul creat de cele doua tetxuri luxuriante infrumuseteaza aspectul integral al incantatoarei rochite. 

rochie-cu-catifea-si-dantela-marca-miss-grey-2rochie-cu-catifea-si-dantela-marca-miss-grey-3

Descopera rochiile cu catifea si dantela marca Miss Grey, si lasa-te invaluita de rafinamentul unor texturi superbe.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-elegante-verzi-cu-catifea-si-dantela-esenta-rafinamentului/