dyfashion.ro

Tinute Office Chic sau Office Clasic?

tinuta-office-din-oferta-starshiners-1

Office Chic sau Office Clasic- tu ce alegi? 


Luni dimineata. Ora 07.00. Deschizi dulapul si iti pui eterna intrebare: „Cu ce ma imbrac azi la birou?”. Alegerea tinutelor de mers la birou poate fi uneori o provocare. Cand iti alegi outfit-ul pentru birou trebuie sa tii cont atat de dress code-ul impus de compania la care lucrezi, cat si de stilul tau personal.

Doua dintre stilurile adoptate in companii sunt: Office Chic si Office Clasic. Ambele stiluri vestimentare sunt business, insa stilul Office Chic este stylish si modern, in timp ce stilul Office Clasic e elegant si nu se demodeaza in timp.

Ca sa te ajut sa intelegi mai bine cele doua stiluri, iti voi propune cate o tinuta office potrivita fiecarui stil.


Office Chic


Fusta StarShinerS Exposure DarkBlue

Pentru un look Office Chic opteaza pentru o fusta in clos cu imprimeuri florale. O poti integra atat in tinutele din sezonul cald, cat si in cele din sezonul rece pentru un strop de culoare si prospetime. Recomandarea mea este sa mergi pe nuante care ofera un oareare contrast, precum cel propus de fusta de mai jos: albastrul, contureaza intens cu pastelul florilor.

tinuta-office-din-oferta-starshiners-2tinuta-office-din-oferta-starshiners-3

Camasa Daniella Cristea Serenity Style Nude

Completeaza-ti tinuta chic cu o camasa cu maneci bufante. Manecile bufante sunt caracteristice anilor ’80, cand moda punea accentul pe opulenta si supradimensionare. Desi am trecut de mult de acesti ani, iata ca acest tip de camasi au revenit in tendinte in acest sezon. Curaj, alege volumul, vei obtine un look woow!

tinuta-office-din-oferta-starshiners-4tinuta-office-din-oferta-starshiners-5


Office Clasic


Rochie StarShinerS Office Style Cream

Rochia cu top petrecut, ce subliniaza linia decolteului, si fusta creion iti va conferi look-ul clasic dorit. Perfecta pentru intalniri business sau o zi petrecuta la birou. Culorile sunt potrivite pentru orice tip de sezon, iar croiul iti va pune in evidenta silueta intr-un mod elegant. Cu toate ca suntem la office, nu trebuie sa renuntam la doza aceea de senzualitate care ne face iresitibile. Nu-i asa?

tinuta-office-din-oferta-starshiners-6tinuta-office-din-oferta-starshiners-7

Sacou Fofy Quiet Situation Brown

Completeaza-ti look-ul cu un sacou cambrat ce iti va pune subtil in evidenta talia. Vei obtine un look classy si feminin, demn de o profesionista!

Pont: Indiferent de look-ul pentru care vei opta, iarna accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de dresuri de dama groase si botine, preferabil intr-o nuanta similara cu cea a dresului pentru a lasa impresia de alungire a piciorului.

tinuta-office-din-oferta-starshiners-8tinuta-office-din-oferta-starshiners-9

Pe tine ce stil te reprezinta: Office Chic sau Office Clasic?

HAINE OFFICE DIN OFERTA STARSHINERS AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/office-chic-sau-office-clasic-tu-ce-alegi/