dyfashion.ro

Sacouri office dama la preturi accesibile

sacou-office-din-coletia-la-femme-1

Sacou office bleumarin cu fermoare

 

Sacouri dama
Sacou office bleumarin cu fermoare 2022BM, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are decolteu rotund si se inchide cu mos si baba. Are buzunare laterale cu fermoar auriu de inchidere si taietura petrecuta talie. Modelul este scurt si cambrat. Completeaza-ti fiecare tinuta office cu un sacou La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 48% poliester, 2% elastan, captuseala: 100% poliester, Material: stofa din fibre amestecate elastice, Lungime: 51 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,77m.

SACOURI OFFICE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

sacou-office-din-coletia-la-femme-2

Sacou office negru cu snur impletit la revere

 

Sacouri dama
Sacou office negru cu snur impletit la revere 16125, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are guler si revere cu garnitura snur impletit pe margini. Este prevazut cu pense, taietura buzunare false si crapaturi laterale pe partea din fata, cu colturi rotunjite. Modelul sacoului are maneca lunga si are 2 nasturi de inchidere. La spate are taietura centru si pense. Sacoul este cambrat, ideal pentru o tinuta office. Completeaza-ti garderoba in noul sezon cu modele La Femme! Compozitie: 50% bumbac, 47% nylon, 3% elastan, captuseala: 100% poliester, Material: stofa din fibre amestecate elastice, Lungime: 60 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,77m.


sacou-office-din-coletia-la-femme-3

Sacou office negru cu garnitura eco si aplicatii

 

Sacouri dama
Sacou office negru cu garnitura eco si aplicatii 16209, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are guler cu colturi taiate si revere cu garnitura eco. Este prevazut cu pense bust si taietura buzunar fals in partea stanga sus si in zona taliei. Maneca lunga are terminatie manseta cu eco si aplicatii fine metalice. Sacoul are mos si baba ca sistem de inchidere, taietura centru si crapatura la spate. Modelul este scurt, usor conic. Completeaza-ti fiecare tinuta cu un sacou din colectia noua La Femme! Compozitie: 60% vascoza, 34% poliester, 6% elastan, captuseala: 100% poliester, Material: stofa din fibre amestecate elastice, Lungime: 60 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,77m.



sacou-office-din-coletia-la-femme-4

Sacou office negru cu model satinat

 

Sacou office negru cu model satinat 16003, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala satinata din poliester si are maneca lunga. Modelul este cambrat, are decolteul in V si se inchide cu 2 mos si baba. Pe partea din fata este prevazut cu taieturi satinate de sus pana jos si are in talie 2 bentite late satinate. In spate are o taietura centru si pense, iar terminatia de jos este dreapta. Opteaza pentru o tinuta office cu noile sacouri La Femme! Compozitie: 95% nylon, 5% elastan, captuseala: 100% poliester satinat, Material: stofa din fibra sintetica elastica, Lungime: 54cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,77m.



sacou-office-din-coletia-la-femme-5

Sacou office corai satinat cu maneca 3/4

 

Sacouri dama
Sacou office corai satinat cu maneca 3/4 6077C, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester, are guler cu colturi si revere. Este prevazut cu pense drepte si taietura buzunare. Maneca 3/4 are elastic pe interior. Sacoul este prevazut cu taietura centru spate, pense arcuite si colturi la terminatia din fata. Modelul este satinat si placut la atingere. Completeaza-ti fiecare tinuta cu un sacou cochet La Femme! Compozitie: 95% poliester, 5% elastan, captuseala: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala elastica, Lungime: 54 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,67m.

SACOURI OFFICE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

sacou-office-din-coletia-la-femme-6

Sacou office negru cu inchidere ascunsa

Sacouri dama
Sacou office negru cu inchidere ascunsa 1529N, model din colectia La Femme 2016-2017. Sacoul este captusit cu captuseala din poliester si are maneca lunga. Modelul este la baza gatului, cu inchidere nasture metalic auriu care se rasuceste si capse ascunse. Este prevazut cu taietura buzunare fata si taietura centru la spate. Sacoul este scurt si drept. Opteaza pentru o tinuta office cu noile sacouri La Femme! Compozitie: 77% poliester, 20% bumbac, 3% elastan, Material: stofa din fibre amestecate elastice, Lungime: 55cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la inaltimea de 1,73m. 




Sacouri dama din noua colectie online Answear

 


Diverse modele de sacouri, atat pentru gusturi conservatoare, cat si pentru atitudini avangardiste. Fie ca iti doresti un sacou drept, elegant sau unul office cambrat, in culori clasice ori un sacou casual in dungi, in culori electrizante, in colectia acestui sezon am pregatit modele chic si trendy pentru toate gusturile. Costume si sacouri dama la preturi accesibile din Romania. Livrari in toata tara. Calitate franceza la preturi romanesti.