answear.ro%20

Afla ce rochii de nasa se poarta in 2017!

afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-1

Esti nasa in 2017? Afla ce rochii se poarta!


Un eveniment atat de important presupune si un research pe masura in ceea ce priveste modelele si detaliile ce sunt in trend in sezonul de primavara-vara. Asa ca am pregatit pentru tine un rezumat al principalelor tendinte din acest an in materie de rochii elegante.

Eu am identificat pe podium, cand marii designeri ai lumii si-au prezentat colectiile de primavara-vara, trei mari directii despre care vreau sa iti vorbesc.

Principalul trend ce se pastreaza din sezoanele trecute sunt rochiile din paiete si cele cu straluciri metalice. Daca ai deja o astfel de rochie in garderoba, asigura-te ca e in stare buna pentru ca o vei mai purta si anul acesta.
La acestea se adauga rochiile cu detalii feminine, cum sunt: volanele, dantela, voalul si aplicatiile florale, precum si cele in nuante puternice de roz fuchsia, rosu-portocaliu si galben.

Uite ce iti propun eu de pe StarShinerS, pentru ca imi doresc sa fii o nasa trendy si eleganta.


Rochie Ana Radu Legendary Look Red


Daca tendinta rochiilor de gala in culori puternice e cea care ti-a captat atentia, atunci aceasta rochie lunga rosie cu un design aparte e alegerea perfecta. Cu decolteu inima si spatele pus subtil in evidenta prin acel voal nude e tot ce ai nevoie pentru o aparitie spectaculoasa.

afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-2afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-3


Rochie Sherri Hill 11326 Black


Pentru o aparitie demna de covorul rosu, alege o rochie din voal cu aplicatii florale din colectia Sherri Hill. Modelul tip sirena este feminin si romantic, fiind alegerea perfecta pentru accentuarea curbelor corpului tau.

afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-4


Rochie StarShinerS Dancefloor Lady Black


Pentru un look de nasa usor nonconformist, poti inlocui rochia lunga cu o rochie asimetrica, cu aplicatii din paiete si umerii dezgoliti. Vei avea o aparitie glam si inedita!

afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-5afla-ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2017-6

Ce stil de nasa ti se potriveste: colorat, romantic sau nonconformist?

VEZI AICI SI ALTE MODELE DE ROCHII DE OCAZIE

Sursa articol:
http://starsblog.ro/esti-nasa-in-2017-afla-ce-rochii-se-poarta/