answear.ro%20

Camasi versatile la moda anul acesta

camasa-dama-la-moda-1

Camasa dama cu imprimeu multicolor • Ade

 

CAMASI
Camasa dama cu imprimeu multicolor camasa dama imprimeu multicolor buzunar la piept se inchide cu nasturi maneca lunga material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 8(S)


CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE 

camasa-dama-la-moda-2

Camasa alba dama cu motive traditiionale • Ade

 

CAMASI
Camasa dama cu motive traditiionale camasa dama camasa alba ideala pentru tinute office inedite si tinute casual maneca lunga se inchide cu nasturi motive traditionale pe piept material: 90% bumbac 10% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de camasi dama!



camasa-dama-la-moda-3

Camasa bleumarin cu imprimeu floral • MBG

 

CAMASI
Camasa bleumarin cu imprimeu floral camasa dama camasa bleumarin imprimeu floral maneca lunga  se inchide cu fundita la gat nasturi perluta manseta lata cu 2 nasturi material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 38(M)


camasa-dama-la-moda-4

Camasa dama rosie cu jabou • Ade

 

Camasa dama rosie cu jabou camasa dama rosie camasa din voal cu jabou  snur la gat se inchide cu nasturi ascunsi nasturi decorativi aurii cu forma de coroana la gat si la mansete material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!



camasa-dama-la-moda-5

Camasa corai cu volanase • MBG

 

CAMASI
Camasa corai cu volanase camasa corai camasa din voal texturat maneca lunga manseta ingusta cu volanse cu un nasture negru perluta se inchide cu nasturi negri perluta material: 95% poliester 5%elastan fabricat in Romania * Modelul poarta marimea 36(S)



camasa-dama-la-moda-6

Camasa alba din bumbac cu aplicatii negre • MBG

 

CAMASI
Camasa alba din bumbac cu aplicatii negre camasa alba din bumbac camasa eleganta maneca lunga manseta lata cu nasturi negri se inchide cu nasturi negri perluta broderie aplicata pe guler material: 95% bumbac 5% elastab fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de bumbac! * Modelul poarta marimea 36(S)


camasa-dama-la-moda-7

Camasa dama bleumarin cu volanase • MBG

 

CAMASI
Camasa dama bleumarin cu volanase camasa dama bleumarin camasa bumbac croi cambrat volanase cu alb pe margine manseta lata cu 2 nasturi perla se inchide cu nasturi perla material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S)


camasa-dama-la-moda-8

Camasa dama cu dungi bleu • Ade

 

CAMASI
Camasa dama cu dungi bleu camasa dama camasa din bumbac maneca lunga crapata in parti se inchide cu nasturi croi lejer material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul poarta marimea 8(S)




camasa-dama-la-moda-9

Camasa dama ivoire cu maneca ajustabila • Ade

 

CAMASI
Camasa dama ivoire cu maneca ajustabila Camasa dama ivoire maneca lunga ajustabila inchidere cu nasturi ascunsi snur reglabil la spate voal transparent material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!




camasa-dama-la-moda-10

Camasa dama mustar cu jabou si snur negru • MBG

 

CAMASI
Camasa dama mustar cu jabou si snur negru din catifea camasa dama eleganta camasa mustar din voal maneca lunga jabou la gat se prinde la guler cu snur negru din catifea (detasabil) nasturi perluta negri manseta lata cu 3 nasturi negri material: 60% poliester 40% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S)