fashiondays.ro

Colanti femei cu efect modelator

colanti-modelatori-din-oferta-astratex-1

Colant cu efect modelator Candy • Basbleu

 

Colant modelator cu efect de subtiere si efect Push-Up. Efect de netezire a celulitei!Confectionat din material confortabil imbogatit cu ginko biloba vitamina E si extracte din algeIngredientele active lupta impotriva celulitei si au un efect benefic asupra pielii Efectul dureaza pana la 20 de spalariMaterialul previne formarea bacteriilor si confera o senzatie de prospetimeEfect modelator in zona taliei a soldurilor si a feselorEfect Push-Up in zona feselorTalie inalta tivita cu banda elastica - efect modelator in zona abdomenuluiNu detine buzunare300 DENATENTIE nu folositi balsam de rufe deoarece acesta poate distruge proprietatile unice ale materialuluiHit-ul acestui an. Te ajuta sa fii in forma fara prea mult efort!


colanti-modelatori-din-oferta-astratex-2

Colant dama Blair design denim • Basbleu

 

Colant dama design denim. Talie inalta!Confectionat din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiElastic lat in talie - efect usor modelator in zona soldurilor si a abdomenuluiNu detine buzunareLungime: pana la glezna (in functie de inaltie)200 DEN


COLANTI MODELATORI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


colanti-modelatori-din-oferta-astratex-3

Colant dama Belly Control Long - efect de modelare si de subtiere • MrsFitness

 

Colant cu efect modelator talie inalta. Cu efect de netezire a celulitei!Confectionat din material confortabil imbogatit cu ginko biloba extracte din alge si alte substante care refac microcirculatia in straturile pieliiIngredientele active si materialul lupta impotriva celulitei si au un efect modelator in zona abdomenului taliei si a coapselorMaterialul puternic confera un efect natural Push-Up si lupta impotriva celuliteiTalie inalta elastica - efect modelator in zona abdomenuluiNu detine buzunareATENTIE nu folositi balsam de rufe deoarece acesta poate distruge proprietatile unice ale materialuluiHit-ul acestui an. Te ajuta sa fii in forma fara prea mult efort!


colanti-modelatori-din-oferta-astratex-4

Colant dama Emily • Basbleu

 

Colant lung confectionat din material moale elastic.Confectionat din microfibra foarte confortabilMaterial neted pe interior comodTalie inalta cu elastic lat - efect modelator in zona abdomenului200 DEN






colanti-modelatori-din-oferta-astratex-5

High-Colant modelator Elite • Mitex

 

Colant modelator cu efect de subtiere si anticelulitic.Talie lata confortabilaTesatura speciala reiata din anumite zone modeleaza soldurile abdomenul fesele si picioareleEfect Push-Up ce da un aspect ferm posteriorului si reduce aparitia celuliteiCusaturi aplatizate pentru o purtare comodaUn hit absolut al acestui an - te ajuta sa intri in forma fara prea mult efort!



colanti-modelatori-din-oferta-astratex-6

Mid-Colant modelator Ginger cu efect Push-Up • Basbleu

 

Colant modelator cu efect de subtiere 200 DEN: Proprietatile speciale modeleaza soldurile abdomenul si fesele Efect Push-Up in zona fundului Talie inalta pentru o silueta si un abdomen perfect Opac cusaturi pentru subtiere pe abdomen. Un hit al acestui an ce te va ajuta sa fii in forma fara efort!




colanti-modelatori-din-oferta-astratex-7

Mid-Colant modelator Livia cu efect push-up • Basbleu

 

Colant modelator cu efect de subtiere grosime 200 DEN:- croiala speciala modeleaza soldurile abdomenul si fesele - efect push-up ce da un aspect ferm posteriorului fara intarituri - talie inalta ce strange abdomenul - talie lata si confortabila opaca matasoasa Intra in forma in noul sezon fara efort!




colanti-modelatori-din-oferta-astratex-8

Colant modelator • Hanna Style

 

Colant fara cusaturi modelator pentru o silueta perfecta. Am combinat sportul cu lenjeria modelatoare intr-un singur produs: - modeleaza zona abdominala soldurile coapsele si fesele - efect de strangere garantat - materialul este lucrat utilizand ultima tehnologie fara cusaturi - fibrele sunt imbogatite cu aloe vera si ulei de jojoba - hidrateaza pielea - din material antibacterian Hygiene Flow ce ofera confort in timpul activitatilor sportive sau in zilele solicitante - talie inalta intarita lungime pana la glezne - tivul colantului este de asemenea intarit si previne ridicarea Arata grozav chiar si cand faci sport! Descopera ultimele hit-uri din eniul lenjeriei modelatoare! Colantul poate fi purtat si pe sub fuste sau tunici si merg perfect cu balerini sau tenisi.


COLANTI MODELATORI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


colanti-modelatori-din-oferta-astratex-9

Colant Push Up • MrsFitness 

 

Colant modelator cu efect de subtiere si anticelulitic.Tesatura speciala Itofinish Kelp modeleaza soldurile abdomenul fesele si picioareleMicrofibra specala Itofinish Kelp este tratata cu aloe vera ginkgo biloba si alte substante ce intensifica microcirculatiaAstfel este favorizata indepartarea grasimii iar aparitia celulitei este diminuataEfectul Push-Up confera un aspect ferm posteriorului si reduce aparitia celuliteiTalie lata confortabila cu efect modelatorCusaturi aplatizate pentru o purtare comoda lungime pana la glezneUn hit absolut al acestui an - te ajuta sa intri in forma fara prea mult efort!

1 comments:

Vreau o pereche de colanti modelatori .Cum pot sa i ontin .?Mail ciuleanucarmen1962@yahoo.ro.