dyfashion.ro

Cum te imbraci la interviul pentru job?

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-1

Cum sa te imbraci la interviu ca sa obtii jobul dorit!


In cadrul unui interviu, pe langa cunostintele pe care le ai, si imaginea pe care o afisezi va cantari destul de mult in luarea deciziei finale. Chiar daca invitatia la un interviu nu vine insotita si de un dress code, e necesar sa acorzi putin timp pentru a face un mic research in acest sens.

Primul aspect pe care este necesar sa il afli este daca compania la care ai aplicat are un dress code. Poti afla acest lucru atat de la secretariatul companiei, cat si prin intermediul cunostintele pe care le ai si care lucreaza deja in compania respectiva.

Daca nu este un dress code impus va trebui sa tii cont de pozitia pe care aplici si domeniul in care compania activeaza atunci cand iti alegi tinuta pentru interviu.
Pentru joburile ce presupun contact direct cu clientul, cum sunt cele din domeniul financiar, bancar, juridic si administrativ, trebuie sa te imbraci la patru ace.
In cazul unui interviu pentru un job dintr-un domeniu ce nu presupune contact direct cu clientul sau dintr-un domeniu mai permisiv, cum e marketing, PR sau vanzari, poti adopta un stil business casual.

Pe StarShinerS poti gasi atat haine pentru a-ti construi o tinuta business, cat si una business casual pentru interviul la care vei participa.

Tinuta business


Set Artista Power Look Black

Pentru a obtine un look business care sa iti asigure succesul la interviu, alege un costum din doua piese cu fusta tip creion si sacou cambrat. Acest costum iti va conferi un aer profesional si elegant.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-2tinuta-pentru-interviul-de-angajare-3

Camasa PrettyGirl Office Symbol Grey

Adauga aceasta camasa cu esarfa pentru a da o nota chic tinutei tale business. Camasa din bumbac e o buna alegere la interviu, deoarece bumbacul este recunoscut ca fiind confortabil pe piele.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-4tinuta-pentru-interviul-de-angajare-5

Botine Top Secret S022471 DarkBlue

Completeaza-ti tinuta de interviu cu o pereche de botine cu toc gros. Evita sa porti platforme sau tocuri foarte inalte la interviu. E esential ca tinuta de interviu sa fie una decenta.
tinuta-pentru-interviul-de-angajare-6tinuta-pentru-interviul-de-angajare-7

Tinuta business casual


Blugi Top Secret S023295 DarkBlue

Pentru a obtine o tinuta business casual poti alege o pereche de jeansi ce iti flateaza silueta. Important e cu ce completezi tinuta pentru a o duce putin inspre zona business.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-8tinuta-pentru-interviul-de-angajare-9

Camasa PrettyGirl Silent Rush Green

Alege o camasa cu imprimeuri florale si volane pentru un look feminin. Daca esti putin mai conservatoare, poti alege si o camasa alba simpla cu un croi masculin.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-10tinuta-pentru-interviul-de-angajare-11

Sacou Top Secret S020274 DarkBlue

Alege un sacou cambrat intr-o nuanta neutra ce va da un aer business tinutei pentru interviu. Acesta poate fi integrat cu usurinta si in tinute business casual alaturi de fuste in clos.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-12tinuta-pentru-interviul-de-angajare-13

Botine Top Secret S022436 Grey

Adauga o pereche de botine intr-o nuanta similara cu cea a sacoului pentru a-ti completa outfit-ul.

tinuta-pentru-interviul-de-angajare-14tinuta-pentru-interviul-de-angajare-15
Tine minte! Tinuta pentru interviu trebuie sa fie decenta si sa te simti confortabil in ea pentru a-ti deveni cel mai bun aliat.

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cum-sa-te-imbraci-la-interviu-ca-sa-obtii-jobul-dorit/