answear.ro%20

Rochii cu paiete pentru aparitii glam!

rochie-cu-paiete-sherri-hill-1

Rochia cu paiete in mare voga in acest an!


Rochia cu paiete este si in acest an in mare voga, regasindu-se in colectiile marilor designeri. Extrem de glamorous, rochia cu paiete e in sine o piesa statement. De aceea, trebuie sa acorzi o mare atentie accesorizarii, astfel incat sa nu duci tinuta inspre kitsch.

O femeie intr-o rochie cu paiete este extrem de sexy si fermecatoare si este indicat sa se mentina in aceasta zona fara a strica tinuta printr-un accesoriu nepotrivit. E de dorit sa optezi pentru accesorii discrete sau maxim un accesoriu statement: fie cercei, fie o bratara masiva in nuante ce se potrivesc cu culoarea rochiei. Pantofii potriviti sunt cei clasici sau o pereche de sandale fine.
Pentru un look de diva asigura-te ca ai ales machiajul si coafura ce iti pun in evidenta trasaturile frumoase ale fetei si care se potrivesc cu tinuta. Pe ce vrei sa pui accentul prin machiaj: ochi sau buze? Niciodata pe ambele pentru ca s-ar putea sa obtii un look vulgar, ce nu te avantajeaza.

Iti prezint trei rochii cu paiete din colectia Sherri Hill numai bune de purtat la evenimente!

Rochie Sherri Hill 9752 Green

Rochia scurta cu paiete turcoaz si spatele gol va fi punctul focal al tinutei festive. Turcoazul e o culoare sofisticata ce se obtine combinand albastru cu verde. Ea e specifica pietrei pretioase al carei nume il poarta si ne duce cu gandul la peisajele marine luxuriante.

rochie-cu-paiete-sherri-hill-2rochie-cu-paiete-sherri-hill-3

Rochie Sherri Hill 32299 Black

Rochia neagra cu paiete se incadreaza in categoria „little black dress” si este o piesa de rezistenta in garderoba unei doamne. Perfecta pentru a fi purtata la evenimente aceasta rochie cu paiete, decolteu inima si voal aplicat in partea de sus si pe partile laterale are si un croi aparte.

rochie-cu-paiete-sherri-hill-4rochie-cu-paiete-sherri-hill-5

Rochie Sherri Hill 4307 Gold

Rochia scurta nude cu aplicatii din paiete aurii si decupaje in zona decolteului si in spate este ideala pentru o domnisoara ce doreste sa aiba un look glam la evenimentul la care va participa. Daca o rochie integral din paiete ti se pare prea mult, aceasta rochie cu paiete aplicate pe unele portiuni e alegerea potrivita.

rochie-cu-paiete-sherri-hill-6rochie-cu-paiete-sherri-hill-7

Tu ce rochie cu paiete preferi: una intr-o culoare vibranta, clasica rochie neagra sau una intr-o culoare discreta?

VEZI AICI SI ALTE MODELE DE ROCHII CU PAIETE

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-cu-paiete-pentru-o-aparitie-glam/