fashiondays.ro

Rochii in stilul lui Kate Middleton

rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-1 Kate Middleton – stil si rafinament
Kate este sotia Printului William de Wales. Ea are un impact foarte mare asupra modei britanice, fiind numita  „efectul Kate Middleton”. In anul 2012 a fost desemnata de catre revista Time printre cele 100 de persoane cele mai influente din lume.

Stilul vestimentar al lui Kate este plin de eleganta si rafinament. In aparitiile ei poarta rochii sau costume cu fusta, de cele mai multe ori. Adora dantela, pantofii nude, brosele, palariile si accesoriile pentru par.
Poarta atat nuante de crem, rose si bleo, precum si culori puternice ca rosu, albastru electric, verde smarald si ticlam. Adevarul e ca ii sta bine cu orice culoare!

rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-2rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-3rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-4

Vrei sa ii adopti stilul elegant si feminin? Nimic mai simplu! Incepe prin a-ti integra in garderoba aceste piese vestimentare pe care ti le voi propune in continuare.


Rochie PrettyGirl Beautiful Embroidery Green


Rochia midi tip creion e printre preferatele lui Kate, purtand-o la numeroase aparitii publice. Broderia de pe piept tine cu succes locul unei brose, accesoriul ei preferat. Feminitatea trupului tau va fi accentuata de cureaua ce e din acelasi material cu rochia si care iti marcheaza linia taliei.

rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-5rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-6


Rochie De Ocazie Rosa StarShinerS Din Material Dantelat


Rozul pal e una dintre culorile ei preferate, iar dantela e cu certitudine materialul ce ii pune cel mai bine in evidenta trupul feminin. Daca iti doresti sa obtii un look similar cu cel al lui Kate, aceasta rochie e alegerea potrivita.

rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-7rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-8


Rochie PrettyGirl Magic Blush DarkGrey


O rochie de zi cu imprimeuri florale, volane pe piept si talia definita cu un cordon e alegerea ideala daca doresti sa incepi sa iti construiesti o garderoba in stilul lui Kate. Rochiile vaporoase si feminine sunt printre preferatele ei pe timpul zilei.

rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-9rochie-in-stilul-lui-kate-middleton-10

Ti-ai trecut deja pe lista de cumparaturi prima piesa must-have?

VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII ELEGANTE AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/kate-middleton-stil-si-rafinament/