dyfashion.ro

Camasi dama albe elegante

Camasa alba cu buzunare si nasturi argintii • MBG

CAMASI
Camasa dama alba cu buzunare este ideala pentru tinute office si elegante fiind usor de asortat cu alte piese vestimentare camasa alba voal camasa office cu buzunare in fata se inchide cu nasturi argintii guler tip tunica manseta lata cu 5 nasturi argintii 60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!

 

CAMASI DAMA VERIFICA OFERTA INPUFF.RO

 

Camasa dama alba cu jabou si dantela neagra • MBG

CAMASI
Camasa dama alba cu jabou si dantela neagra camasa alba din bumbac camasa office-eleganta maneca lunga se inchide cu nasturi negri perluta jabou la bust danteluta neagra pe marginile jaboului guler si manseta manseta lata cu 3 nasturi negri material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante camasi albe!

 

Camasa dama alba office • Ade

CAMASI
Camasa dama alba office camasa dama camasa alba bumbac ideala pentru tinute office maneca lunga cu manseta lata cu nasturi se inchide cu nasturi croi cambrat material: 68% bumbac 28% poliester 4% elastan produs fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de dama!

 

Camasa alba din bumbac cu aplicatii negre • MBG

CAMASI
Camasa alba din bumbac cu aplicatii negre camasa alba din bumbac camasa eleganta maneca lunga manseta lata cu nasturi negri se inchide cu nasturi negri perluta broderie aplicata pe guler material: 95% bumbac 5% elastab fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de bumbac! 


Camasa alba dama cu motive traditionale • Ade

CAMASI
Camasa dama cu motive traditionale camasa dama camasa alba ideala pentru tinute office inedite si tinute casual maneca lunga se inchide cu nasturi motive traditionale pe piept material: 90% bumbac 10% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de camasi dama!


Camasa alba cu guler tunica si broderie • MBG

CAMASI
Camasa alba cu guler tunica si broderie; camasa alba camasa dama camasa bumbac maneca lunga manseta lata cu 2 nasturi se inchide cu nasturi negri snur la guler material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albe!


Camasa alba cu imprimeu si tul rosu • Atmosphere

CAMASI
Camasa alba cu imprimeu si tul rosu camasa alba bumbac camasa dama  imprimeu tul rosu la mansete si bust croi pe corp se inchide cu nasturi rosii material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!


Camasa alba cu volanase negre • MBG

CAMASI
Camasa alba cu volanase negre este una dintre acele camasi elegante de dama care se preteaza mai multor tinute. Este perfecta pentru tinutele office dar si pentru zilele cand vrei sa porti un outfit mai serios;Ce poate fi mai elegant la o fusta neagra sau o pereche de pantaloni conici decat o bluza de culoare alba cu un design original. Material: 95% bumbac 5% elastan Produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi!


Camasa office alba cu negru • Ade

CAMASI
Camasa office alba cu negru cu maneca lunga este ideala pentru a crea tinute chic casual si office. Camasa este cambrata are guler negru si mansete negre cu nasturi contrastul cromatic oferind stil intregii tinute. Defineste-ti stilul in camasile romanesti create special pentru tine!  Material:;100% bumbac Produs fabricat in Romania! Se recomanda spalarea la 40 grade Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase camasi de dama!


Camasa alba office • Ade

CAMASI
Camasa alba dama cu maneca lunga este ideala pentru tinutele office. Se poate combina cu jeansi pantaloni negri dar si cu fuste. Camasa este cambrata si are mansate cu nasturi;Defineste-ti stilul Office in camasile romanesti create special pentru tine!   Material: 68% bumbac 28% poliester 4% elastan Produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de dama!


Camasa alba maneca scurta • Ade

CAMASI
Camasa alba maneca scurta; camasa dama bumbac maneca scurta maneca cu nasture alb croi modern; material usor transparent se inchide in fata cu nasturi mici albi material: 100% bumbac ideala pentru birou; produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de zi!


Camasa dama alba bumbac • MBG

CAMASI
Camasa dama alba bumbac; camasa casual pentru femei model ideal atat casual pentru blugi cat si office cu pantaloni negri camasa bumbac alba cambrata maneca reglabila cu inele aurii decolteu in fata se incheie cu nasturi albi si perlute aurii la guler; pliuri pe piept material: 95%bumbac 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi de dama!


CAMASI DAMA VERIFICA OFERTA INPUFF.RO