dyfashion.ro

Cele mai frumoase treninguri de dama!

trening-dama-din-oferta-inpuff-1

Trening dama bumbac negru cu animal print • Escape

Trening dama bumbac negru cu animal print trening dama bumbac trening negru cu insertii animal print buzunare la pantaloni strasuri pe pantaloni la spate pantalonii cu turul lasat bluza lejera pana in talie made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai moderne treninguri dama!

TRENINGURI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

trening-dama-din-oferta-inpuff-2

Trening bumbac negru cu litere colorate • Atmosphere

Treningul din bumbac negru cu litere colorate este ideal pentru o toamna in trend. Este compus din doua piese si este alegerea perfecta pentru un look fresh. Aceasta piesa vestimentara nu ar trebui sa lipseasca din graderoba niciunei femei. Este modern si accesorizat cu litere colorate ce iti ofera comfort si stil. Il poti purta la plimbarile prin parc cu prietenii sau la un picnic cu familia.Material: 80% bumbac 20% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai cool treninguri!

trening-dama-din-oferta-inpuff-3

Trening dama bumbac negru cu fermoare aurii • Atmosphere

 

Trening bumbac negru cu fermoare aurii este ideal pentru o toamna in trend trening bumbac fermoare aurii compus din doua piese ideal pentru un look fresh material: 80% bumbac 20% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase treninguri de dama!

trening-dama-din-oferta-inpuff-4

Trening dama din catifea verde si paiete • Atmosphere

 

Trening dama din catifea verde si paiete trening dama trening din catifea verde inchis bluza cu maneca lunga paiete aurii pe piept se inchide cu fermoar metalic auriu pantaloni catifea cu laterale din paiete fermoare metalice aurii material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase treninguri dama!
trening-dama-din-oferta-inpuff-5

Trening dama rosu cu model pe spate • Atmosphere

 

Trening dama rosu cu model pe spate trening dama rosu trening sport din bumbac bluza cu maneca lunga si gluga model cu Mickey Mouse pe spate se inchide cu fermoar metalic un buzunar lateral pantaloni rosii cu elastic si snur material:80% bumbac 20% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase treninguri dama!