dyfashion.ro

Rochii elegante in tonuri de auriu

rochie-eleganta-in-tonuri-de-auriu-1

Fii regina serii intr-o rochie aurie


De ceva vreme, auriul a ajuns in topul celor mai populare culori, insa pentru a-l putea purta cu succes, e nevoie de putina atentie la accesorii: pantofii, bijuteriile, poseta si atitudinea trebuie sa fie intr-o armonie perfecta cu tinuta, pentru ca nimeni si nimic sa nu-ti umbreasca fericirea. Alege, din multitudinea de stiluri de rochii si nuante de auriu, pe acelea care iti complimenteaza silueta si tenul. Ca regula generala, tine minte ca, ori de cate ori esti in dubiu, e mai bine sa te axezi pe simplitate, mai ales cand vorbim de o rochie cu aspect pretios si nobil.

Cum accesorizezi o rochie eleganta in tonuri pretioase de auriu?


Pantofii sunt intotdeauna dificil de asortat, asa ca alege nuante nude sau clasicul negru pentru o combinatie sigura cu rochia ta aurie. Daca esti intr-o dispozitie indrazneata, poti accesoriza pantofi aurii la o rochie aurie. Desi o astfel de incercare presupune un dram de risc, poti realiza o combinatie remarcabila daca tii seama de stilul pieselor. Oricum ar fi, evita pantofii aurii in stil pump, in favoarea unora caramizii sau maro inchis.

E obligatoriu ca, atunci cand porti o rochie aurie, poseta sa fie aproape invizibila. Opteaza pentru un clutch mic si elegant, negru sau nude. Poti purta si posete de dimensiuni mici, cu lant, atata vreme cat culoarea nu e incompatibila cu rochia. Daca te-ai saturat de posetele negre sau nude, si vrei neaparat sa porti o culoare curajoasa, alege un clutch rosu, castaniu sau brun. Insa, daca permiti un astfel de asalt cromatic in tinuta ta, va trebui neaparat sa-i potolesti intensitatea prin pantofi negri sau nude.

Alege un machiaj cat mai natural, obtinut cu putin fond de ten, o linie discreta de eyeliner si mascara neagra. Nu te hazarda spre culori metalice, in schimb, daca vrei sa te simti ca star de cinema, poarta un ruj stacojiu sau de culoarea prunei.

Cat despre bijuterii, tine minte ca e vital sa pastrezi echilibrul: niciodata sa nu porti accesorii aurii la o rochie aurie.  Deasemenea, daca alegi un sirag de perle, renunta la cercei, si viceversa.

rochie-eleganta-in-tonuri-de-auriu-2rochie-eleganta-in-tonuri-de-auriu-3


Modele de rochii elegante din dantela Miss Grey


Stim ca iti doresti o aparitie cu adevarat magnetica la urmatorul eveniment special din viata ta, asa ca Miss Grey iti propune doua tinute care impresioneaza prin delicatete si rafinament: rochia Anysia aurie, confectionata din dantela pe tull negru, cu o insertie senzuala de voal in partea superioara. Cu aceeasi croiala conica, dar cu un design intens datorita contrastului cromatic dintre negru si auriu, prin care este reprezentat modelul somptuos, rochia Ari nu are decat un singur scop: sa-ti confere o alura maiestuoasa, care te va propulsa in centrul atentiei.

rochie-eleganta-in-tonuri-de-auriu-4rochie-eleganta-in-tonuri-de-auriu-5

Pregateste-te sa fii regina serii si alege-ti preferata din noua colectie de rochii Miss Grey

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/rochii/rochie-anysia-aurie/689