dyfashion.ro

Rochii midi elegante la reducere

rochii-midi-elegante-la-reducere-1

Rochii midi elegante la reducere pe care trebuie sa le ai


Cand vine vorba de rochii, perspectivele se modifica iar idealul este relativ. Lungimea nu este o masura a frumusetii si poti arata spectaculos in rochii midi elegante, atata vreme cat alegi cu atentie o croiala avantajoasa pentru silueta ta si nu uiti sa porti pantofi cu toc. Dar sunt convinsa ca nu mai e nevoie sa-ti amintesc de tocuri cand vine vorba de evenimente speciale, nu?

Miss Grey te surprinde in aceasta primavara cu colectia de rochii la reducere, din care iti facem astazi cunostinta cu trei modele de rochii midi elegante, despre care noi credem ca sunt perfecte pentru ocaziile unde vrei sa fii remarcata pentru bunul tau gust si pentru alura sofisticata.

rochii-midi-elegante-la-reducere-2rochii-midi-elegante-la-reducere-3

Dantela arata spectaculos in modelele de rochii la reducere


rochii-midi-elegante-la-reducere-4rochii-midi-elegante-la-reducere-5

Fie ca alegi sa porti maneci scurte sau lungi, vei fi impecabila in rochii midi elegante din dantela realizate cu o atentie deosebita la detalii, ceea ce le transforma in articole vestimentare unice.

Rochia midi eleganta Noelle surprinde prin designul floral delicat al dantelei fine de un negru intens, care iti confera o alura misterioasa si increzatoare in fortele proprii. O piesa vestimentara care poate deveni cu usurinta preferata ta, datorita croielii conice, spatelui discret decupat intr-un decolteu senzual, si, bineinteles, efectului seducator si rafinat al dantelei, Noelle asteapta s-o alegi dintre numeroasele rochii la reducere semnate Miss Grey.

Pentru un look mai proaspat si inedit, alege rochia midi eleganta Tania, ale carei tonuri vibrante de verde te vor aduce cu siguranta in centrul atentiei, mai ales daca decizi sa porti accesorii in tonuri de auriu sau argintiu. Culoarea verde flateaza o varietate de nuante de ten si par, asa ca nu ezita sa o porti la evenimentele unde doresti sa faci o impresie excelenta.


Seducatoare si eleganta in rochii midi din catifea


rochii-midi-elegante-la-reducere-6rochii-midi-elegante-la-reducere-7

Daca garderobei tale inca ii lipseste o rochie din catifea, acum e momentul sa faci o achizitie pe care o vei purta cu drag si care iti va aduce o multime de complimente, si cand spun asta am in minte un model deosebit:  rochia Sandra.  
Acesta este efectul luxoasei catifele, mai ales cand are o nuanta atat de intensa si pasionala precum rosul-bordo. In plus, Sandra este una din acele rochii midi elegante care necesita putine accesorii, datorita insertiilor de dantela de la nivelul bustului. Poart-o cu o pereche de pantofi in nuante nude sau aurii si pregateste-te sa stralucesti la ocaziile speciale din viata ta.

VEZI COLECTIA DE ROCHII LA REDUCERE AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-la-reducere/rochii-midi-elegante-la-reducere-pe-care-trebuie-sa-le-ai/