answear.ro%20

Rochii pentru un look de Oscar!

rochie-pentru-un-look-de-oscar-1

Premiile Oscar 2017 – cele mai reusite tinute


Vedetele din lumea filmului s-au intrecut in rochii care mai de care mai spectaculoase la cea de-a 89-a editie a decernarii Premiilor Oscar. Majoritatea celebritatilor au mizat pe rochii lungi din voal, catifea sau materiale stralucitoare. Anul acesta s-a remarcat apetenta starurilor pentru culori neutre.

Printre rochiile mele preferate se numara cea purtata de Brie Larson, castigatoarea de anul trecut a Oscarului pentru „Cea mai buna actrita”. Rochia neagra din catifea, cu decolteu inima, volane si trena ii alungeste silueta. Nici Taraji P. Henson nu se lasa mai prejos, optand pentru o rochie neagra cu decolteu si crapatura adanca. Tinuta ei e foarte bine sustinuta de atitudinea increzatoare pe care o afiseaza.

Mi-a placut si rochia aurie cu franjuri, in stilul anilor ’20, purtata de Emma Stone. Tinuta ei a fost foarte bine completata de buclele lejere pentru care a optat. Suprinzatoare mi s-a parut alegerea facuta de Meryl Streep. Anul acesta ea a optat pentru o tinuta mai complexa, marca Elie Saab, ce ii pune in evidenta feminitatea.

rochie-pentru-un-look-de-oscar-2rochie-pentru-un-look-de-oscar-3

Vrei sa ai un look de Oscar? Uite ce rochii iti propun!


Rochie Sherri Hill 51103 Black


Vrei o rochie cu un decolteu similar cu cel purtat de Taraji P. Henson si o trena ca cea a rochiei purtata de Brie Larson? Atunci Rochie Sherri Hill 51103 Black e alegerea ideala! Decolteul indraznet iti pune in evidenta bustul, decupajul din spate atrage subtil atentia asupra spatelui sexy, iar trena iti va alungi silueta.

rochie-pentru-un-look-de-oscar-4rochie-pentru-un-look-de-oscar-5


Rochie Ana Radu Mysterious Woman Red


Poti opta pentru o rochie cu o crapatura adanca ca cea a rochiei purtata de Taraji P. Henson, dar intr-o nuanta de foc similara cu cea a rochiei Valentino purtata de Ruth Negga la decernarea Oscarurilor. Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de rochie si nici nu vei trece neobservata.

rochie-pentru-un-look-de-oscar-6


Rochie Ana Radu Famous Princess Mint


Rochia Ana Radu din voal si tulle, similara cu cea purtata de Felicity Jones la Oscaruri, ne aminteste de gratia balerinelor. E ideala daca iti doresti un look simplu si feminin.

rochie-pentru-un-look-de-oscar-7rochie-pentru-un-look-de-oscar-8


Rochie Sherri Hill 11289 Nude


Rochia Sherri Hill e in stilul rochiei purtata de Nicole Kidmann, cea care a fost nominalizata pentru Oscarul de „Cea mai buna actrita in rol secundar”. Aceasta rochie nude cu straluciri emana eleganta si rafinament.

Aceste rochii iti vor asigura un look reusit la evenimentele la care vei participa in acest an.

Sursa articol:
http://starsblog.ro/premiile-oscar-2017-cele-mai-reusite-tinute/