dyfashion.ro

Rochii scurte de ocazie cu spatele gol

rochie-cu-spatele-gol-din-colectia-miss-grey-1

Indrazneste sa porti rochii scurte de ocazie, cu spatele gol


Stiai ca una din superstitiile legate de luna martisorului spune sa porti rochii scurte de seara, colorate, pentru ca tot anul sa fii usoara, zglobie si vesela?

Bine, am glumit putin, nu e tocmai genul de superstitie pe care o poti gasi in culegerile de folclor, dar asta nu inseamna ca nu exista un sambure de adevar in ce am spus mai sus. Trebuie sa recunosti ca, odata cu venirea primaverii, simti un impuls de nestavilit de a alege tinute cat mai feminine si pline de culoare, cu detalii pline de gingasie si senzualitate. Ce alta tinuta poate fi mai potrivita pentru a intampina explozia de vitalitate si prospetime caracteristica acestui anotimp? In plus, acum parca esti plina de energie si mult mai indrazneata decat in sumbrele zile de iarna, te simti gata sa cuceresti lumea, cateva inimi sau macar secretul purtarii ireprosabile a unor adorabile rochii cu spatele gol.


Stii cat de frumos poti inflori purtand rochii cu spatele gol?


Miss Grey ti-a pregatit doua modele de rochii scurte de seara care, ca sa parafrazam frumoasele cuvinte ale poetului chilian Pablo Neruda, vor face cu tine ce face primavara cu ciresii.

rochie-cu-spatele-gol-din-colectia-miss-grey-2rochie-cu-spatele-gol-din-colectia-miss-grey-3                                                                             
Este vorba de doua rochii cu spatele gol pe care le poti purta cu succes la o varietate de evenimente speciale. Rochia de seara scurta Erin, in nuanta vibranta de verde crud, extrem de potrivita pentru personalitatile hotarate si vivace, impresioneaza prin bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete. Jocul de transparenta si stralucire din partea superioara a taliei iti evidentiaza delicat trasaturile, iar spatele decupat in V, marginit de aceeasi dantela sofisticata, iti asigura un farmec inegalabil.

Daca te simti mai atrasa de nuantele calde, atunci poti alege varianta bordo a rochiei de seara scurte Erin. Ideala pentru personalitatile pasionale, atrase de jocurile seductiei, aceasta piesa vestimentara iti accentueaza flatant talia si echilibreaza croiul curajos al spatelui printr-o fundita delicata.

Alege un sutien special, din silicon, fara bretele, sau niste cupe din nylon autoadezive, exfoliaza-ti cu grija pielea si hidrateaz-o, si vei putea purta fara grija o tinuta care dezvaluie, poate, mai multa piele decat esti obisnuita. Efectul asupra celor din jur va fi tulburator, iar tu te vei simti de-a dreptul infloritoare.

Profita de reducerile pe care ti le-am pregatit pe site si indrazneste sa porti, in primavara aceasta, una din rochiile de seara scurte cu spatele gol din colectia Miss Grey.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/indrazneste-sa-porti-rochii-scurte-de-seara-cu-spatele-gol/