dyfashion.ro

Rochiile lungi sunt o declaratie de stil

rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-1

Rochia lunga – o aparitie spectaculoasa la evenimente


Rochiile lungi sunt o declaratie de stil, gratie si feminitate. Tinuta corpului si gratia in miscari atunci cand pasesti sunt indelung exersate. Citisem undeva zilele acestea ca e chiar indicat ca inainte de a purta rochia de mireasa sa purtam rochii lungi la evenimente, pentru a ne obisnui cu lungimea lor si felul in care ne miscam si pasim cand purtam o astfel de rochie.

Pentru o aparitie cu adevarat spectaculoasa la nuntile din acest an sau la balul de absolvire a liceului ai nevoie de o rochie lunga. Rochiile lungi pentru evenimente trebuie sa respecte o regula simpla: sa fie suficient de lungi incat sa acopere incaltamintea. Trebuie sa se vada doar putin din varful acesteia.

Pentru o silueta androgina rochiile cu umeri bufanti si volume in zona soldurilor sunt ideale. In cazul unor solduri mai late si a unui bust mic mizati pe rochii cu decolteu inima sau asimetrii in zona umerilor. Acestei siluete ii vin manusa rochiile tip sirena. Rochiile lungi cu volane si aplicatii in partea de jos le avantajeaza pe cele ce au solduri inguste si umeri lati. Pentru o silueta rotunda recomand rochiile decoltate ce cad de sub sani, mascand burta.

Iti recomand cateva rochii semnate Sherri Hill pentru evenimentele deosebite la care vei lua parte in acest an.

Rochie Sherri Hill 50611 Black


Rochia tip sirena cu aplicatii de strasuri pe maneci si decupaj in spate este alegerea perfecta pentru balul de absolvire a liceului. Iti va asigura o aparitie simpla, senzuala si de efect.

rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-2rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-3

Rochie Sherri Hill 11178 Lila


Superba rochie cu asimetrii in zona umerilor si aplicatii de pietre si perle atat pe brau, cat si pe bretele e ideala atat la o nunta, la un botez, cat si la balul de absolvire a liceului. Nuanta pastel pune subtil in evidenta un ten proaspat atins de razele soarelui.

rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-4rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-5

Rochie Sherri Hill 21361 Red


Pentru o aparitie demna de covorul rosu alege aceasta rochie cu aplicatii de trandafiri, atat pe bretea, cat si pe partea de jos a rochiei si cu un brau cu aplicatii de pietre. Atat croiul rochiei, cat si culoarea nu te vor lasa sa treci neobservata la evenimentele la care vei lua parte in acest an.

rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-6rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-7

Rochie Sherri Hill Sparkling Treasure Pink


O rochie multifunctionala superba. Poate fi folosita atat ca rochie lunga, de printesa, cat si ca rochie scurta si sexy. Ideala pentru balul de absolvire a liceului. O poti purta ca rochie lunga pana la miezul noptii, iar dupa ce se incinge atmosfera si incepe distractia poti renunta la fusta detasabila.

rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-8rochie-lunga -de-seara-din-oferta-starshiners-9

Care rochie de ocazie lunga din colectia semnata Sherri Hill se afla pe wish list-ul tau?

Va recomandam si noua colectie de rochii lungi de ocazie vezi aici

Sursa:
http://starsblog.ro/rochia-lunga-o-aparitie-spectaculoasa-la-evenimente/