dyfashion.ro

Costume de baie ieftine online

Costum de baie doua piese Hilaire Push-UP

Costum de baie doua piese Hilaire Push-UP • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie de lux doua piese sutien de baie cu efect Push-Up. Evidentiaza frumusetea decolteului!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa).Balene sub cupe - confera sustinere ferma bustului.Cupele se unesc cu bretelele bretelele se aranjeaza dupa gat.Circuitul se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu elastic ingust confortabilInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



Costum de baie doua piese Olivette

Costum de baie doua piese Olivette • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese decorat cu motive inspirate de natura sutien de baie cu o croiala tip bardot.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Croiala tip bardot cupe intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe.Croiala tip bardot confera volum bustului.Sutien de baie din material cu aspect drapat decorat cu model - frunze verzi.Bretele detasabile ajustabile in lungime.Circuit captusit cu material confortabil se leaga la spateModelul de pe sutien poate sa difere.Slip croiala clasica material in doua straturi se leaga in laterale.Partea din spate cu o cusatura elastica verticala - adaptare perfecta pe feseZona taliei si marginile cu elastic ingust.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Costum de baie doua piese Palm Beach

Costum de baie doua piese Palm Beach • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese cu aspect auriu luxos sutien de baie care accentueaza frumusetea decolteului.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) - confera un decolteu frumos.Brosa detasabila in forma de floare (intre cupe).Bretele ferm cusute in partea din fata detasabile si reglabile in partea din spate.Circuit din material placut se inchide prin clips metalic.Slip croiala clasica decorat cu buline albe si palmieri tropicali.Zona taliei si marginile cu elastic ingustInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



Costum de baie doua piese Pamela

Costum de baie doua piese Pamela • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese decorat cu pandantiv auriu sutien de baie cu efect Push-Up.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe intarite ce detin buzunare interioare si pernite .Push-Up detasabile - confera un decolteu frumos.Cupele sunt unite de bretele prin catarama aurie in forma de floare.Circuitul si bretelele se leaga.Material cu aspect drapat in zona decolteuluiSlip croiala braziliana se leaga in laterale.Partea din spate cu o cusatura verticala pe mijloc - asigura adaptarea perfecta pe fese.Marginile cu model frumos.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil (in partea din fata)Interiorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Costum de baie doua piese Philipa

Costum de baie doua piese Philipa • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese sutien de baie cu efect Push-Up decorat cu pandantiv argintiu.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite cu buzunare pe interior si pernite Push-Up detasabile - evidentiaza frumusetea decolteului.Cupele se unesc de bretele printr-o catarama argintie in forma de florare.Circuitul si bretelele se leaga.Material cu aspect drapat in zona decolteului.Slip croiala braziliana se leaga in laterale.Partea din spate cu o cusatura verticala pe mijloc - asigura adaptarea perfecta pe fese.Marginile cu model frumos.Zona taliei si marginile cu banda elastica in partea din fataInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Scarlet

Costum de baie doua piese Scarlet • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese. Sutien de baie cu o croiala tip bardot!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaSutien de baie cu o croiala tip bardot cupe ferm intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe si in laterale.Croiala tip bardot confera volum bustului.Material cu aspect drapat in zona decolteului.Bretele detasabile si reglabile in partea din spatecircuitul se leaga.Slip croiala clasica.Zona taliei si marginile sunt moi si elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



Costum de baie doua piese Abigale

Costum de baie doua piese Abigale • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese sutien de baie cu efect Push-Up decorat cu pandantiv auriu.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite cu buzunare pe interior si pernite Push-Up detasabile - evidentiaza frumusetea decolteului.Cupele se unesc de bretele printr-o catarama aurie in forma de florare.Circuitul si bretelele se leaga.Material cu aspect drapat in zona decolteului.Slip croiala braziliana se leaga in laterale.Partea din spate cu o cusatura verticala pe mijloc - asigura adaptarea perfecta pe fese.Marginile cu model frumos.Zona taliei si marginile cu banda elastica in partea din fataInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Costum de baie doua piese Bea

Costum de baie doua piese Bea • Etna

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese cu aspect auriu luxos si sutien de baie cu o croiala ce evidentiaza frumusetea bustului.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) - evidentiaza frumusetea decolteului.Brosa detasabile de forma unei flori (intre cupe).Bretele ferm cusute in partea din fata detasabile si reglabile in partea din spate.Circuit din material confortabil se inchide prin clips metalicSlip croiala clasica decorat cu buline albe si palmieri tropicali.Zona taliei si marginile cu elastic ingustInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Costum de baie doua piese Phax Luna

Costum de baie doua piese Phax Luna • Phax

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese nuanta neon in tendinte. Decorat cu catarama aurie!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe triunghiulare (fara balene) cu pernite detasabile cupele se unesc cu bretelele late prin catarama (poate fi inlaturata).Bretelele se aranjeaza dupa gatCircuit lat pentru sustinere ferma se leaga la spateSlip croiala clasica se leaga in laterale (decorat cu margele aurii) .Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Costum de baie doua piese Coco1

Costum de baie doua piese Coco1 • Volin

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese model frumos geometric. Model in tendinte black&white!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite balene sub cupeSnur (capete argintii) intre cupe.Bretele dublate elastice si ajustabile in lungime.Circuitul se inchide prin clips metalicSlip croiala clasica elastic confortabil in talie. Model in zona taliei.Marginile sunt elasticeInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



Costum de baie doua piese Lucia

Costum de baie doua piese Lucia • Volin

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese model geometric frumos.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite balene sub cupe.Mijlocul cupelor decorate cu pietricele argintii.Bretele dublate elastice si ajustabile in lungime.Circuitul se inchide prin clips metalic.Slip croiala clasica elastic confortabil in talie.Zona taliei cu model frumos.Margini elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!



Costum de baie doua piese Lela

Costum de baie doua piese Lela • LORIN

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese design sport. Un model trendy al acestui an!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Sutien de baie neintarit (tip bandeau) acoperit cu doua straturi de material.Nu detine balene sub cupe.Bretele ferm cusute partea din spate in stilul racer back.Circuit cu elastic confortabil.Partea superioara se imbraca pe cap.Slip croiala tip boxeri tivuri frumoase.Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul este captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Costum de baie doua piese Sabrina Green Balkonete

Costum de baie doua piese Sabrina Green Balkonete • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese culoare verde neon si bretele cu model alb-albastru. Sutien de baie cu o croiala tip barbot! Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Croiala tip bardot cupe fin intarite pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe si in laterale.Centrul sutienului cu material usor drapat banda decorativa intre cupe.Croiala tip bardot evidentiaza bustul.Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalic.Bretele cu model in dungi detasabile si reglabile - pot fi prinse in diferite moduriSlip confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Slip croiala clasica decorat cu doua benzi inguste.Zona taliei si marginile sunt elastice.Slipul captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Costum de baie doua piese Audrey Blue Push-Up

Costum de baie doua piese Audrey Blue Push-Up • Krisline

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese model in carouri. Sutien de baie cu efect Push-Up! Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe.Centrul sutienului cu material usor drapat banda decorativa intre cupeCircuit din material placut se inchide la spate prin clips metalic.Cupele se unesc cu bretelele (se aranjeaza la spate).Slip croiala clasica model in carouri in partea din fataZona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Costum de baie doua piese Dracey

Costum de baie doua piese Dracey • Avalingerie

COSTUME DE BAIE
Costum de baie doua piese croiala clasica. Model floral frumos cu accente de culoarea mentei.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe neintarite balene sub cupe si in laterale.Centrul sutienului decorat cu fundita eleganta.Bretele ferm cusute ajustabile in lungime.Circuitul se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica detine snururi laterale ce permit ajustarea dimensiunii dar si confera un aspect drapat materialului.Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!