fashiondays.ro

Costume de baie intregi negre

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_1

Costum de baie de lux Astrid efect de subtiere • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg confectionat din plasa cu efect modelator. Exclusiv din colectia italiana Miradonna!Confectionat din material special cu proprietati de uscare rapida Mirashape.Efect natural de modelare a curbelor feminine purtare confortabilaCupe fin intarite cu pernite detasabile nu detine balene.Circuit cu banda elastica lata (partea din fata)Bretele late (nu sunt ajustabile).Partea din fata cu ochiuri de plasa - aspect interesant.Partile laterale cu banda care se leagaAspect curbat in partea din spate.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_2

Costum de baie de lux Athena Blue efect de subtiere • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg efect modelator. Exclusiv din colectia italiana Miradonna!Confectionat din material special cu proprietati de uscare rapida Mirashape.Efect natural de modelare a curbelor feminine purtare confortabila.Cupe fin intarite fara balene cusute.Circuit cu banda elastica lata (partea din fata).Bretele late (nu sunt ajustabile).Aspect curbat in partea din spate.Material cu aspect petrecut in partea din fata - efect optic de subtiere.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE INTREGI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_3

Costum de baie de lux Ivonne efect de subtiere • Miradonna

Costume de baie
Esti in cautarea unui costum de baie intreg deosebit si confortabil - atunci incearca acest costum de baie cu efect modelator. Exclusiv din colectia italiana Miradonna!Confectionat din material special cu proprietati de uscare rapida MirashapeEfect natural de modelare a curbelor feminine purtare confortabila.Cupe neintarite balene sub cupeCircuit cu banda elastica lata (partea din fata).Zona decolteului cu benzi subtiri (strappy) care se aranjeaza dupa gat.Partile laterale cu model tip animal print si model ornamental - efect optic de subtiere.Aspect curbat in partea din spate se leaga la spate.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_4

Costum de baie intreg City • LORIN

Costume de baie
Costum de baie intreg decorat cu pietricele stralucitoare. Simplitate si frumusete!.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe cu pernite detasabile nu detine balene.Zona decolteului cu snururi decorate cu pietricele argintii.Aceste snururi sunt folosite ca si bretele - se aranjeaza dupa gatPartea din spate cu aspect curbat se inchide prin clips metalic.Partea din fata decorata cu pietricele stralucitoare care infatiseaza imaginea unui oras. Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_5

Costum de baie intreg Baylee cupe intarite • Krisline

Costume de baie
Costum de baie intreg cupe intarite. Model atemporal mereu in tendinte!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite balene sub cupe - confera sustinere bustului .Bretele ferm cusute confortabile reglabile.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Zona inghinala dublata cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_6

Costum de baie intreg Phax Color • Phax

Costume de baie
Costum de baie intreg monocromatic. Croiala clasica confortabila!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe fara balene cu pernite subtiri cupele se unesc cu bretelele (pot fi prinse in diferite moduri).Circuitul cu elastic ingust.Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeInteriorul este dublat cu plasa in partea din fata si material placut in partea din spate.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_7

Costum de baie intreg Adelle • LORIN

Costume de baie
Costum de baie intreg croiala interesanta. Bretele late ajustabile.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe neintarite acoperite cu material in doua straturi.Bretele late ajustabile - doua snururi laterale.Circuitul se termina cu banda elastica fara sistem de inchidere.Zona sliplui cu o croiala clasica margini elasticeInteriorul costumului de baie este captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_8

Monokini dama Valentina • LORIN

Costume de baie
Costum de baie intreg monokini cu aspect luxos si croiala deosebita.Din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe moldovenesti (ferm intarite) fara balene sub cupe.Se leaga in spatele gatuluiCircuit elastic cu plasa ce lasa pielea sa respire se inchide prin clips metalic.Partea superioara este unita de cea de jos prin plasa - confera aspect deosebitSlip croiala clasica elastic confortabil in zona taliei.Margini elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_9

Costum de baie intreg Jessica • Winner

Costume de baie
Costum de baie intreg model cu fusta. Vei indragi acest design neconventional!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe intarite balene in laterale.Bretele detasabile pot fi prinse in diverse pozitii.Circumferinta de sub sani cu banda elastica.Material cu aspect drapat in partea din fata - mascheaza micile imperfectiuni!.Zona slipului cu o croiala clasica tivuri moi si elastice.Fusta este deasupra slipului lungime peste fund.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_10

Monokini de lux Goddess • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie intreg monokini stil glam rock. Din colectia exclusiva Vacanze Gold Label!Confectionat din material rezistent cu luciu argintiu material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Stil glam rok aspect luxos.Cupe triunghiulare fin intarite pernite detasabile.Bretele cu model interesant zona slipului este decorata in laterale cu detalii auriiBretelele se aranjeza dupa gat circuitul se leaga la spate.Zona slipului co o croiala clasica captusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja

COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_11

Costum de baie de dama Olga intreg • Winner

Costume de baie
Costumul de baie sport Olga satisface si cele mai exigente cerinte! Este confectionat dintr-un material special denumit Darwin. Acest material se usuca rapid este rezistent la clor si ofera protectie completa impotriva radiatiilor UV. Permite de asemenea pielii sa respire fiind si elastic in acelasi timp. Rezistenta acestui material recomanda costumul de baie .Olga in practicarea sporturilor nautice cum ar fi surfing caiac etc.


COSTUM_DE_BAIE_INTREG_NEGRU_12

Costum de baie Anika - negru intreg • Winner

Costume de baie
Costum de baie dintr-o piesa:- cupe intarite fara balene captusite cu un strat de material elastic - marginile superioare si linia de sub decolteu sunt aurii - se inchide la spate cu clips - decupat in partea din spate - zona inghinala este captusita.