dyfashion.ro

Costume de baie push up

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_1

Costum de baie doua piese Flowers Pink pernite cu gel • Lupoline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese de culoare roz decorat cu motive florale. Sutien de baie cu efect Push-Up!Confectionat din material rezistent confortabil si elastic uscare rapida.Confectionat din material decorat cu motive florale cupe ferm intarite cu pernite Push-Up cu gel balene sub cupe.Bretelele se aranjeaza dupa gat circuitul se leaga la spate.Slip croiala clasica decorat cu motive florale in partea din fata.Partea din spate de culoare roz.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu plasa elastica.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_2

Costum de baie doua piese Alysson • Vacanze

Costume de baie push up
Costum de baie cu efect Push-Up. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!Confectionat din material rezistent confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe intarite balene pentru sustinere buzunare interioare ce permit introducerea pernitelor Push-Up.Banda intre cupe.Bretelele si circuitul se leaga la spateSlip croiala clasica zona taliei si marginile sunt elastice.Partile laterale decorate cu cleme metalice si pietricele .Banda cu model in partea din fata.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE CU PUSH UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_3

Costum de baie doua piese Valentina tip monokini • Winner

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese model tip monokini. Sutien de baie cu efect Push-Up!Confectionat din material rezistent confortabil elastic uscare rapidaMaterial cu aspect perforat in zona cupelor cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe si in laterale.Zona decolteului decorat cu banda elastica.Circuit sustinut de material confortabil se inchide la spate prin clips metalic.Bretele detasabile reglabile in partea din spateSlip cu o croiala clasica decorat cu snururi laterale - permit ajustarea dimensiunii si confera un efect drapa.tZona taliei si marginile sunt elastice.Materialul cu ochiuri urca pana in partea superioara si se poate lega in spatele gaturlui.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_4

Costum de baie intreg Tobago • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie intreg croiala clasica si cupe cu efect Push-Up! Combinatie trendy de culori!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe fin intarite pernite Psuh-Up cusute in cupa balene pentru sustinere.Centrul cupelor cu aspect drapat.Bretelele se aranjeaza la spate.Model cu efect de subtiere - partea din fata.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Margini elasticeInteriorul este captusit cu material confortabil (partea din fata)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_5

Costum de baie doua piese Sabrina Green Balkonete • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese culoare verde neon si bretele cu model alb-albastru. Sutien de baie cu o croiala tip barbot! Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Croiala tip bardot cupe fin intarite pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe si in laterale.Centrul sutienului cu material usor drapat banda decorativa intre cupe.Croiala tip bardot evidentiaza bustul.Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalic.Bretele cu model in dungi detasabile si reglabile - pot fi prinse in diferite moduriSlip confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSlip croiala clasica decorat cu doua benzi inguste.Zona taliei si marginile sunt elasticeSlipul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_6

Costum de baie doua piese Audrey Blue Push-Up • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese model in carouri. Sutien de baie cu efect Push-Up! Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe.Centrul sutienului cu material usor drapat banda decorativa intre cupe.Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalic.Cupele se unesc cu bretelele (se aranjeaza la spate)Slip croiala clasica model in carouri in partea din fata.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE CU PUSH UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_7

Costum de baie doua piese Carolina • David Mare

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese de culoare alb-albastru model in dungi. Din colectia italiana David Mare!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe ferm intarite (moldovenesti) balene sub cupe cupele detin buzunare interioare pentru inserarea pernitelor Push-Up.Bretele inguste se aranjeaza dupa gat.Centrul sutienului decorat cu nod.Circuitul se leagaSlip croiala clasica model in dungi se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_8

Costum de baie doua piese Sabrina Green • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese verde neon. Sutien de baie cu efect Push-Up!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) nu detine balene sub cupeBanda intre cupe.Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalicBretelele se aranjeaza dupa gatSlip din material elastic confortabil cu proprietati de uscare rapida.Slip cu o croiala clasica decorat cu doua fasii laterale care se intersecteaza.Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_9

Costum de baie doua piese Malta intarit • Aquarilla

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese model neconventional. Sutien de baie cu o croiala tip bardot!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCroiala tip bardot cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) balene sub cupe si in laterale.Croiala de tip bardot rotunjeste forma sanilor si confera volum.Material decorat cu model interesant in culori zmeuriu alb si negru.Bretele detasabile ajustabile in partea din spate.Circuit captusit cu material placut se inchide la spate prin clips metalic .Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_10

Costum de baie doua piese Adela Push-Up • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese design neconventional dar fermecator. Da o sansa modelului cu flori si bulinelor!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe cu pernite Push-Up (cusute in cupe) si balene sub cupe.Bretele decorate cu buline ferm cusute si reglabile.Circuitul se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica.Partea din spate decorata cu buline negre pe fond alb.Zona taliei si marginile cu elastic ingust confortabilInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE CU PUSH UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_11

Costum de baie doua piese Antonella Push-Up • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie doua piese Antonella design modern cu efect srappy.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe moldovenesti (ferm intarite) cu pernite Push-Up (cusute in cupa) care confera un decolteu frumos.Din mijlocul decolteului pornesc benzi (strappy) detasabile care confera un decolteu irezistibilBretele ferm cusute ajustabile in lungime.Circuit captusit cu material confortabil se inchide la spate prin clips metalic.Slip cu talie elastica decorat cu benzi inguste.Margini cu elastic confortabilInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

COSTUM_DE_BAIE_CU_PUSH_UP_12

Costum de baie doua piese Eleta Push-Up • Krisline

Costume de baie push up
Costum de baie de lux doua piese sutien de baie cu efect Push-Up. Evidentiaza frumusetea decolteului!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe ferm intarite si pernite Push-Up (cusute in cupa).Balene sub cupe - confera sustinere ferma bustuluiCupele se unesc cu bretelele bretelele se aranjeaza dupa gat.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu elastic ingust confortabilInteriorul captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!