dyfashion.ro

4 rochii lejere sporty chic

4_rochii_lejere_sporty_chic1

Rochii sport pentru o tinuta lejera


Outfit-ul potrivit pentru zilele de weekend, cand iesi la o plimbare cu prietenii, pe o terasa la o cafea sau la cinematograf, este cel sporty chic. Ce poate fi mai confortabil decat o rochie casual sport si o pereche de incaltari comode?

Vezi 4 rochii casual lejere sporty chic pe care StarShinerS ti le propune pentru a le purta in zilele libere!

Rochie StarShinerS Brodata Sport Up Player Mint


Rochia StarShinerS lejera, special gandita pentru acele zile in care vrei sa te simti confortabil si totodata feminina. Poart-o cu incredere cand iesi in aer liber sau chiar pentru practicarea unui sport, cum e tenisul. Insertia de broderie ii ofera acea nota aparte, care sa iti scoata in evidenta tinuta.

4_rochii_lejere_sporty_chic24_rochii_lejere_sporty_chic3

Rochie StarShinerS Brodata Be Young Stiletto Grey


Rochia sporty chic brodata cu elemente girly este realizata din combinatie de jeans cu pontiroma. Acest model de rochie are buzunare mari pozitionate in fata si broderie realizata in parteneriat cu Brodeaza.ro. Poart-o cu o pereche de adidasi Adidasi Top Secret S023463 Grey si un rucsac argintiu Geanta dama din piele naturala argintie cu aspect metalic.

4_rochii_lejere_sporty_chic44_rochii_lejere_sporty_chic5


Rochie Top Secret S022209 Black


Rochia neagra sporty chic cu decolteu in V in spate si crapaturi pe partile laterale e foarte trendy. Poart-o cu o pereche de adidasi Pantofi sport Adidas Originals Superstar 80s Metal toe negru cu siret si un rucsac auriu Geanta dama casual aurie cu buzunare cu fermoar. Adauga si o geaca de blugi Jacheta MissQ Simple Touch Brown in zilele racoroase.

4_rochii_lejere_sporty_chic64_rochii_lejere_sporty_chic7

Rochie MissQ Precious love Pink


Rochia lunga MissQ cu imprimeu are decolteu rotund in spate si o crapatura adanca la baza rochiei. Arata perfect cu o pereche de tenisi negri Tenisi General Mood Black si un rucsac negru Geanta dama din material matlasat neagra cu buzunare cu fermoar. In serile racoroase de vara poti completa outfit-ul cu o geaca din piele ecologica Geaca Top Secret S023520 Black.

4_rochii_lejere_sporty_chic84_rochii_lejere_sporty_chic9

Ti-ai ales rochia sporty chic preferata?

Rochii casual sport - vezi oferta completa

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-sport-pentru-o-tinuta-lejera/