dyfashion.ro

Top haine de vara femei 2017

haine_de_vara_femei

Top 10 piese vestimentare ale verii


Iti dam motive sa mergi la mare, piscina si strand! Iti prezentam colectia de haine de plaja: costume de baie intregi sau din doua piese – ambele cu croi sexy si modern, rochii din tricot subtire, fuste si rochii maxi, pantaloni scurti sau pescaresti.

Mai jos am facut o selectia cu 10 dintre piesele must have ale verii!

Costum de baie cu bust buretat roz cu imprimeuri florale

Costumul de baie din doua piese nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de vara. Alege un model de costum de baie cu slip brazilian si sutien cu bretele ajustabile si detasabile. In felul acesta vei obtine un bronz uniform.

top_haine_de_vara_2017_1

Costum de baie intreg cu bust buretat albastru-inchis accesorizat cu snur

La piscina si in zilele cand iti doresti sa te relaxezi la SPA, alege un costum de baie intreg! E in tendinte si vei arata extraordinar. Acest model are bustul buretat, cu burete detasabil, si este decupat in spate.

top_haine_de_vara_2017_2top_haine_de_vara_2017_3

Pantaloni Scurti PrettyGirl Summer Feeling Yellow

Pantaloni scurti de vara, din material placut la atingere, usor elastic. Se potrivesc in combinatie cu tricouri, camasi de vara sau bluze lejere.

top_haine_de_vara_2017_4top_haine_de_vara_2017_5

Pantaloni PrettyGirl Labour Red

Pantalonii 3/4 din bumbac, accesorizati cu un cordon cu imprimeu, pot fi alegerea ideala in zilele toride de vara. Poarta-i cu un maiou simplu, o palarie din paie cu boruri largi si o pereche de espadrile Balerini casual albastru cu aplicatii cu perle in picioare. Vei obtine un look lejer si chic!

top_haine_de_vara_2017_6top_haine_de_vara_2017_7

Rochie Mexton De Plaja Pearly Gates Cream

Rochia Mexton asimetrica, usor transparenta si cu insertii de broderie are un design deosebit. O poti purta la mare peste costumul de baie si vei arata fantastic.

top_haine_de_vara_2017_8top_haine_de_vara_2017_9

Rochie PrettyGirl Captivating Charm Green

Rochia maxi cu imprimeu viu colorat este o piesa must have a verii. Se potriveste atat la sandale, cat si la mocasini de vara. Are volanase in zona bustului si bretele finute, fiind ideala pentru cele cu un bust mic-mediu si umeri ingusti.

top_haine_de_vara_2017_10top_haine_de_vara_2017_11

Rochie PrettyGirl Heat Pink

Rochia PrettyGirl midi din bumbac, cu un croi evazat, bretele si imprimeu floral e ideala pentru zilele de vara. Poart-o intr-o tinuta casual chic cu o pereche de espadrile Espadrile Spanish Dream Peach.

top_haine_de_vara_2017_12top_haine_de_vara_2017_13

Fusta PrettyGirl Summer Peach

Fusta PrettyGirl lunga, cu un croi lejer, in care te vei simti libera, dar chic in acelasi timp. Asorteaz-o cu topul preferat si vei obtine efectul scontat!

top_haine_de_vara_2017_14top_haine_de_vara_2017_15

Bluza PrettyGirl Summery Yellow

Bluza cu croi lejer, pe umeri, este perfecta in combinatie cu pantaloni scurti sau o fusta lejera, de vara. In picioare, opteaza pentru o pereche de balerini sau sandale joase.
top_haine_de_vara_2017_16top_haine_de_vara_2017_17

Salopeta PrettyGirl Responsively Rosa

Salopeta PrettyGirl scurta cu imprimeu, lejera, cu buzunare si spatele decupat e ideala pentru a fi purtata vara. Completeaza-ti tinuta lejera cu o pereche de sandale joase Sandale Outbreak Lila.

top_haine_de_vara_2017_18top_haine_de_vara_2017_19

Tu cum te imbraci la plaja sau in zilele toride de vara?

TINUTE ESTIVALE - VEZI OFERTA COMPLETA

Surse foto: StarShinerS

Sursa articol:
http://starsblog.ro/top-10-piese-vestimentare-ale-verii/