dyfashion.ro

Rochii de ocazie pana la genunchi

rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi1

La ocazii speciale ai nevoie de rochii pana la genunchi elegante


De ce se indragostesc femeile? De ciocolata, imbratisari si rochii de ocazie pana la genunchi elegante, genul acela de rochii care imbratiseaza formele atat de placut si senzual, incat nu-ti doresti altceva decat mai multe ocazii speciale unde sa le poti purta.

Dar ce au rochiile pana la genunchi, tip creion, atat de deosebit incat au devenit simbolul elegantei si rafinamentului?

In primul rand, sunt cele mai bune prietene ale siluetei, indiferent de forma si marime, cu conditia sa te asiguri mereu ca vei alege modelul corespunzator masurilor tale. Sunt croite intr-o maniera flatanta, care iti modeleaza curbe acolo unde le doresti, care subtiaza unde ai nevoie si care iti confera, in general, un aer seducator. Nu trebuie decat sa explorezi colectia Miss Grey de rochii pana la genunchi elegante si, tinand seama de micul ghid de mai jos, sa-ti alegi modelele preferate.

Lasa culorile sa vina la tine!

rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi2rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi3

Rochia neagra pana la genunchi este, intr-adevar, un exemplu de stil si bun gust, dar e posibil sa o regasesti in tinutele majoritatii femeilor invitate la acelasi eveniment special ca si tine. De ce nu te-ai diferentia printr-o rochie tip conic in nuante puternice?

Pana cand te gandesti la un motiv bun (s-ar putea sa nu gasesti, totusi, niciunul), vreau sa-ti arat o tinuta eleganta, care se potriveste atat la petrecerile de cocktail, cat si la ocaziile formale, si te va aduce cu certitudine in centrul atentiei.

Fa cunostinta cu rochia midi Noelle! Este confectionata din dantela brodata in nuante intense de verde smarald si iti imbratiseaza subtil formele datorita designului conic, cu un decolteu inedit la spate, perfect echilibrat de jocurile de transparenta de la nivelul bustului.

Nici sa nu te gandesti sa o accesorizezi cu balerini sau pantofi cu toc jos. Efectul de alungire a siluetei nu e complet decat alaturi de o pereche de stiletto in nuante nude, aurii sau argintii, iar in ce priveste bijuteriile… nu ai nevoie de prea multe, si in niciun caz prea complicate. Rochia insasi este suficient de pretioasa.

rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi4rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi5

Daca totusi suferi de nostalgia clasicelor tinute negre, poti alege o varianta in care negrul constituie doar fundalul pe care se desfasoara extravaganta cromatica. Priveste cum dantela brodata aurie compune modele somptuoase pe delicatul tulle negru al rochiei pana la genunchi Anysia, si imagineaza-ti cum vei arata purtand-o la urmatorul eveniment special, si mai ales cum vei primi o multime de complimente de la celelalte femei care au ales sa poarte rochii sumbre, monocrome.

rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi6rochie_de_ocazie_pana_la_genunchi7

Rochii de ocazie elegante - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/la-ocazii-speciale-ai-nevoie-de-rochii-pana-la-genunchi-elegante/