dyfashion.ro

Rochie cu umerii goi à la Brigitte Bardot

rochie_cu_umeri_goi_a_la_brigitte_bardot1

Orice silueta arata bine in rochii cu umerii goi


Umerii, spre deosebire de solduri, nu au nevoie de antrenamente intense la sala. Arata pur si simplu bine, fara sa aiba nevoie de artificii, asa ca daca nu obisnuiesti sa porti bluze sau rochii cu umerii goi, imi pare rau sa ti-o spun, dar ratezi una din cele mai sexi tinute cu putinta.

In plus, cand ai pe tine o astfel de piesa vestimentara, devii mult mai constienta de expunerea umerilor si vei fi atenta la postura spatelui, iar acest lucru se traduce printr-o atitudine mai optimista.

Ingredientul secret al unei veri incendiare

Imagineaza-ti doar cum se vor simti soaptele iubitului pe pielea dezgolita a umerilor si cu siguranta vei intelege ca vorbim aici de un design creat pentru desfatarea simturilor. Fie ca linia decolteului este decorata cu volane, broderii sau dantele, fie ca pastreaza un aer mai sobru, felul in care iti evidentiaza gatul si clavicula nu poate fi altfel decat adorabil.

rochie_cu_umeri_goi_a_la_brigitte_bardot2rochie_cu_umeri_goi_a_la_brigitte_bardot3

Poti purta coliere la baza gatului, stil choker, daca rochia cu umerii goi nu are un model prea incarcat, sau cercei lungi, stralucitori, care atrag atentia, dar vestea buna este ca vei arata splendid chiar si fara accesorii. Scopul unei astfel de rochii este sa te puna in valoare pe tine, nu eventualele bijuterii, asa ca nu ezita sa-ti consideri pielea drept cea mai de pret bijuterie a ta.

Nu face greseala asta cand porti rochii cu umerii goi


Sigur ai vazut domnisoare sau doamne picate in capcana sutienelor cu bretele transparente, din plasticul acela complet inestetic care este chiar mai deranjant decat o bretea normala. Poate ca Brigitte Bardot nu se sfia sa renunte la sutien cand purta rochii cu umerii goi, dar daca tu ai nevoie de sustinere in zona bustului sau mizezi pe un efect de push-up, alege cu incredere sutiene fara bretele.

Si acum, gata, alege-ti modelul preferat de rochie cu umerii goi, pentru ca e momentul sa stralucesti precum Brigitte Bardot!

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/rochii-cu-umerii-goi-a-la-brigitte-bardot