dyfashion.ro

Rochii cu peplum din colectia Miss Grey

rochie_cu_peplum_de_ocazie_1

Trei motive ca sa porti rochii cu peplum


Revenirea in trendul anului 2017 a modelelor de rochii lungi de ocazie cu peplum nu poate decat sa ne bucure, pentru ca ineditul detaliu din talie, originar din Grecia antica, este unul din cele mai chic si rafinate artificii vestimentare.

Cu un traseu sinuos prin moda feminina, evidentiat de cateva explozii de popularitate, in anii ’40, ’80 si in prezent, volanul care inconjoara talia- adica dragul nostru peplum, a fost acuzat in repetate randuri de accente… revolutionare. Este, intr-adevar, responsabil de transformarea unei tinute banale intr-una de-a dreptul fabuloasa, iar o femeie increzatoare va sti sa profite de avantajele purtarii unor rochii cu peplum.

Iata care sunt acestea:

Rochia cu peplum confera instantaneu un aer sofisticat si glamour


Inca nu s-a descoperit secretul datorita caruia peplumul metamorfozeaza o tinuta oarecare intr-una care atrage toate privirile, dar e bine sa profiti de acest lucru la urmatorul eveniment special la care vei fi invitata. Am pregatit pentru tine cateva modele de rochii cu peplum in noua colectie Miss Grey, asa ca te invitam sa vezi cu ochii tai acest efect inexplicabil, dar atat de apreciat de vedete si de fashionistele de pretutindeni.

Rochia cu peplum creeaza iluzia unei siluete clepsidra


rochie_cu_peplum_de_ocazie_2rochie_cu_peplum_de_ocazie_3

Volanul de tip peplum accentueaza talia si modifica vizual proportiile, astfel incat punctul de atractie al siluetei sa fie exact cea mai subtire portiune a acesteia. O rochie cu peplum este ideala atunci cand te hotarasti aproape in ultimul moment sa onorezi invitatia la o petrecere formala si vrei sa-ti conturezi armonios silueta fara prea mult efort. Rochia Dominique, intr-o invioratoare nuanta care aminteste de prospetimea mentei, ilustreaza perfect efectul de echilibrare a proportiilor, si pluseaza cu un delicios joc de transparente la nivelul bustului care, pentru mai multa senzualitate, este prevazut cu cupe.

Rochia cu peplum acopera burtica femeilor cu siluete plinute


rochie_cu_peplum_de_ocazie_4rochie_cu_peplum_de_ocazie_5

Credeai ca peplumul se potriveste exclusiv marimilor mici? Ei bine, surpriza! Voalul plasat in talie ascunde eficient colaceii si soldurile pline, iar nota chic pe care o aduce tinutei este un bonus pe care il meriti. Daca vrei sa faci o impresie excelenta la petrecerile de nunta din aceasta vara intr-o rochie dedicata formelor tale, alege cu incredere rochia Plus Size Rose, intr-o nuanta delicata de lila, plina de prospetime. In felul acesta, te vei bucura si de rafinamentul conferit de dantela pretioasa brodata din care sunt realizate bustul si manecile,  si mai ales de complimentele pe care ceilalti invitati nu se vor putea abtine sa ti le faca.

Rochii lungi de ocazie - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/trei-motive-ca-sa-porti-rochii-cu-peplum/