answear.ro%20

Rochii de ocazie de zi la preturi accesibile


ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI1

Rochie Simplest Roz Din Dantela •

ROCHII DE OCAZIE
Este o rochie scurta de ocazie din dantela de culoare roz cu un croi usor evazat. Alege rochia la un eveniment discret sau in club. rochie scurta din dantela roz cu un croi usor evazat are inchidere tip nasture la spate lungime: 90 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI2

Rochie Dalia Bleo Din Bumbac •

ROCHII DE OCAZIE
La un eveniment sau la birou alege sa porti o rochie in tendinte in nuante de bleo din bumbac usor elastic. Talia este accesorizata cu snur pe lateral si aripioare. rochie bleo de ocazie cu snur pe laterale are decolteu in V materialul este usor elastic lungime: 95 cm Material: 62% bumbac 34% poliester 4% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!

ROCHII DE OCAZIE DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI3

Rochie Tabita Neagra Croi Larg •

ROCHII DE OCAZIE
Este o rochie deosebita de culoare neagra foarte usor de asortat si purtat. Rochia se potriveste oricarei siluete avand croiul larg. rochie neagra de ocazie cu insertii din dantela are maneci cu volanase croiul rochiei este larg lungime: 96 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI4


Rochie Tabita Albastra Croi Larg •

ROCHII DE OCAZIE
Este o rochie lejera cu croi larg de culoare albastra. Insertiile din dantela si manecile evazate confera stil si eelganta tinutei. rochie albastra de ocazie cu insertii din dantela are maneci cu volanase croiul rochiei este larg lungime: 96 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI5

Rochie Sammy Neagra De Ocazie Croi Larg •

ROCHII DE OCAZIE
Este o rochie neagra foarte eleganta cu insertii discrete de dantela. Manecile evazate si croiul larg sunt potrivite oricarei siluete. rochie neagra eleganta de ocazie are croi larg cu insertii discrete de dantela are manecile evazate lungime: 96 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
       
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI6

Rochie Cold Albastra De Seara •

ROCHII DE OCAZIE
Este o eleganta rochie de ocazie de culoare albastra cu un croi lejer. Rochia are manecile crapate si fermoar discret la spate. rochie midi albastra de ocazie are croi larg si decupaj la maini lungime: 100 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI7

Rochie Tabita Fucsia Cu Dantela •

ROCHII DE OCAZIE
Este o deosebita rochie de seara in nuante de fucsia si aplicatii din dantela. Croiul larg al rochiei avantajeaza orice silueta iar manecile evazate sunt deosebite. rochie fucsia de ocazie cu insertii din dantela are maneci cu volanase croiul rochiei este larg lungime: 96 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!

 ROCHII DE OCAZIE DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI8

Rochie Omana Albastra Din Dantela •

ROCHII DE OCAZIE
Este o rochie scurta de ocazie din tull si dantela in nuante de albastru. Fusta rochiei este in pliuri iar decolteul inedit va atrage toate privirile. rochie scurta albastra de ocazie din tull si dantela cu maneci scurte are fusta in pliuri materialul nu este elastic lungime: 87 cm Material: 70% poliester 30% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI9

Rochie Anne De Ocazie Cu Flori Galbene •

ROCHII DE OCAZIE
Fii o aparitie diafana si stralucitoare in aceasta superba rochie alba din organza cu flori galbene delicate. rochie scurta alba cu flori galbene elegante are fusta in clos cu maneci scurte materialul nu este elastic lungime: 90 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
       
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI10

Rochie Omana Bordo Cu Alb Eleganta •

ROCHII DE OCAZIE
Fii in centrul atentiei in aceasta superba rochie de ocazie in nuante de bordo cu alb. Dantela brodata iti va pune bustul in valoare si va conferi eleganta tinutei tale. rochie scurta bordo cu alb de ocazie din tull si dantela cu maneci scurte are fusta in pliuri materialul nu este elastic lungime: 87 cm Material: 70% poliester 30% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
   
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI11

Rochie Leisure Bleumarin Cu Bej De Ocazie •

ROCHII DE OCAZIE
La nunta sau la botez alege sa porti aceasta superba rochie din dantela in nuante de bleumarin. Decolteul atragator va atrage privirile tuturor. rochie scurta de zi din dantela bleumarin cu bej are decolteu adanc si maneci scurte lungime: 85 cm Material: 70% poliester 30% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI12

Rochie Karissa Neagra De Ocazie •

ROCHII DE OCAZIE
La o ocazie speciala poti opta pentru o rochie in clos de culoare neagra si imprimeuri la volanase si la gat. Ciucurii sunt cei care fac deliciul acestei rochii. rochie scurta neagra de zi cu imprimeuri in nuante de galben are ciucuri materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI13

Rochie Dalia Galbena Cu Snur •

ROCHII DE OCAZIE
Fii in centrul atentiei cu aceasta rochie de culoare galbena cu snur negru in talie. Rochia are decolteul in V si croi conic. rochie galbena de ocazie cu snur pe laterale are decolteu in V materialul este usor elastic lungime: 95 cm Material: 62% bumbac 34% poliester 4% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!

ROCHII DE OCAZIE DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI    
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI14

Rochie Kalista Aurie De Ocazie •

ROCHII DE OCAZIE
Fii in centrul atentiei la un eveniment cu aceasta rochie midi aurie care subliniaza linia corpului. Croiul conic te va pune in valoare iar culoarea pretioasa te va pune in centrul atentiei. rochie midi aurie de ocazie are croi conic din material pretios usor elastic are lungime midi cu decolteu usor in V la spate lungime: 95 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Ireprosabila!
        
ROCHIE_DE_OCAZIE_DE_ZI15

Rochie Trill Galbena Office •

ROCHII DE OCAZIE
In acest sezon alege o placuta nuanta de galben la aceasta rochie midi cu broderie la gat si maneci scurte. rochie midi galbena de ocazie cu broderie la gat si maneci scurte elasticitatea materialului este scazuta lungime: 97 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania







Poate v-ar interesa si:
- Rochii de ocazie ieftine online
- Cele mai ieftine rochii Miss Grey