dyfashion.ro

Rochii elegante pentru evenimente

rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale1

Ce rochii elegante pentru evenimente trebuie sa ai in garderoba?


Petrecusem nu mai putin de sapte ore cutreierand magazinele si, spre seara, obosita si nemancata, mi-am promis solemn sa-mi actualizez garderoba cu cel putin trei rochii elegante pentru evenimente speciale. Ajunsesem (numai din vina mea, recunosc) in ingrozitoarea situatie de a nu avea ce sa port la nunta verisoarei mele.
Dupa nesfarsite amanari si puseuri rebele de personalitate („dar daca port o pereche de blugi si o camasa din matase, ce-are?), decisesem, cu doar o zi inainte, sa-mi caut o rochie de ocazie si, pana la urma, am reusit sa arat ca o domnisoara gratioasa si feminina.

Aveam doar 18 ani,  dar de-atunci am avut mereu grija ca garderoba mea sa contina un fel de „trusa de urgenta pentru nunti, botezuri si alte petreceri”, adica niste rochii elegante pentru evenimente speciale, adaptabile si usor de accesorizat.

Mica rochie neagra reinventata


rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale2rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale3

Pe tine de cate ori te-a salvat mica rochie neagra (LBD) de la un dezastru vestimentar? Vrem, nu vrem, trebuie sa recunoastem ca este ideala pentru o multitudine de evenimente, mai ales daca stim sa o accesorizam adecvat: cu esarfa si bijuterii vesel colorate la un botez, cu pantofi si clutch in nuante metalice la o nunta, cu un colier statement la o petrecere cocktail.

Ca sa nu ai totusi senzatia ca iti plafonezi stilul, alege un model cu detalii originale, de exemplu un volan plasat in zona taliei sau o insertie din dantela brodata. Iar daca vrei sa faci valuri la petrecere, poarta o LBD in varianta bleumarin.

Rochia midi- eroina de serviciu


rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale4rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale5


Urmatoarea in trusa de urgenta cu rochii elegante pentru evenimente este rochia midi, indiferent de culoare sau de croiala. Daca iti place designul mai senzual si vrei sa-ti scoti formele in evidenta, achizitioneaza un model in stil creion, pe care il poti cuminti, eventual (daca mergi si la ceremoniile religioase) cu o jacheta sau un sacou.
Daca esti o romantica incurabila, modelele de rochii midi cu fusta ampla, in stilul anilor 50, in nuante nobile precum bordo sau albastru imperial, vor fi salvarea ta si la petrecerile relaxate de cocktail, si la evenimentele cu dress code formal.

Rochia lunga vaporoasa


Nu poate lipsi dintre modelele obligatorii de rochii elegante pentru evenimente speciale rochia de seara lunga, din materiale diafane, care „cad frumos” pe corp. Alege un design cat mai clasic, cu decolteu discret in V, si echilibreaza-l cu o culoare indrazneata.
Mizeaza pe nuante vibrante care se potrivesc tenului tau, sau pe tonuri metalice, ca sa scapi si de grija bijuteriilor.

rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale6rochii_elegante_pentru_evenimente_speciale7

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/ce-rochii-elegante-pentru-evenimente-trebuie-sa-ai-in-garderoba-625/