dyfashion.ro

Rochii lejere de zi, modele noi


rochie_lejera_de_zi1

Rochie lejera cu imprimeu tip denim si flori • Ade

ROCHII
Rochie lejera cu imprimeu tip denim si flori rochie lejera rochie imprimeu denim si flori volanas la baza elastic la gat mai lunga la spate dublura bleumarin lungime: 71 cm de la subrat in jos material: 100% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi!

ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
rochie_lejera_de_zi2

Rochie lejera vernil cu imprimeu • Ade

ROCHII
Rochie lejera vernil cu imprimeu rochie midi rochie lejera bumbac maneca scoica croi drept lejer fermoar la spate imprimeu floral lungime: 73 cm de la subrat in jos material: 75% bumbac%. 23% poliester 2% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi!
rochie_lejera_de_zi3

Rochie alba lejera cu aplicatii • Ade

ROCHII
Rochie alba lejera cu aplicatii rochie alba bumbac rochie lejera maneca scurta aplicatii de dantela bleumarin ciucuri aplicati elastic in talie captuseala ivoire broderie  lungime: 85 cm de la subrat in jos material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi!    
rochie_lejera_de_zi4


Rochie lejera cu imprimeu colorat • Ade

ROCHII
Rochie lejera cu imprimeu colorat rochie lejera rochie bistrech elastic croi lejer maneca trei sferturi buzunare laterale se inchide cu fermoar la spate lungime: 73 cm de la subrat in jos material:35% vascoza 60% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi   
rochie_lejera_de_zi5

Rochie rosie lejera cu model brodat • Ade

ROCHII
Rochie rosie lejera cu model brodat rochie lejera rochie rosie bumbac model brodat la bust maneca scurta cu dantela ciucuri la bust captuseala crem material: 60% bumbac 40% poliester lungime: 79 cm de la subrat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii de zi!   
rochie_lejera_de_zi6

Rochie lejera cu imprimeu geometric colorat • MBG

ROCHII
Rochie lejera cu imprimeu geometric colorat rochie lejera de zi rochie bistrech maneca scurta imprimeu geometric colorat se inchide la spate cu nasture croi lejer lungime: 68 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de zi!  
rochie_lejera_de_zi7

Rochie gri cu imprimeu floral si curea maro • Ade

ROCHII
Rochie cu imprimeu floral si curea maro rochie lejera rochie voal cu imprimeu floral captuseala bej fara maneca curea maro in talie croi lejer lungime: 63 cm de la subrat in jos material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!  
rochie_lejera_de_zi8

Rochie galben mustar lejera cu aplicatii brodate • Ade

ROCHII
Rochie galben mustar lejera cu aplicatii brodate rochie lejera rochie midi galben mustar aplicatii brodate la piept maneca trei sferturi cu manseta evazata umeri sparti croi lejer cordon bleumarin detasabil lungime: 74 cm de la sub brat pana jos material: 60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!    
rochie_lejera_de_zi9

Rochie lejera cu dungi albastre si ciucuri aplicati • Ade

ROCHII
Rochie lejera in dungi cu ciucuri aplicati rochie lejera rochie in dungi albastre maneca trei sferturi evazata aplicatii la bust ciucuri colorati nu are dublura usor transparenta cordon in talie lungime: 59 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!

ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie_lejera_de_zi10

Rochie lejera cu dungi negre cu ciucuri aplicati • Ade

ROCHII
Rochie lejera in dungi cu ciucuri aplicati rochie lejera rochie in dungi negre maneca trei sferturi evazata aplicatii la bust ciucuri colorati nu are dublura usor transparenta cordon in talie lungime: 59 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!    
rochie_lejera_de_zi11

Rochie lejera cu dungi verzi si ciucuri aplicati • Ade

ROCHII
Rochie lejera in dungi cu ciucuri aplicati rochie lejera rochie in dungi verzi maneca trei sferturi evazata aplicatii la bust ciucuri colorati nu are dublura usor transparenta cordon in talie lungime: 59 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!
rochie_lejera_de_zi12

Rochie bleumarin lejera cu aplicatii brodate • Ade

ROCHII
Rochie bleumarin lejera cu aplicatii brodate rochie lejera rochie midi bleumarin aplicatii brodate la piept maneca trei sferturi cu manseta evazata si dantela galbena croi lejer cordon negru detasabil lungime: 74 cm de la sub brat pana jos material: 95% vascoza 5% poliester fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!    
rochie_lejera_de_zi13

Rochie neagra cu imprimeu floral si maneca lunga • Ade

ROCHII
Rochie lejera cu imprimeu floral si maneca lunga rochie lejera rochie de zi din voal rochie neagra  imprimeu floral maneca lunga croi lejer drept captuseala neagra material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!
rochie_lejera_de_zi14

Rochie bleumarin lejera cu aplicatii si imprimeu • Ade

ROCHII
Rochie bleumarin lejera cu aplicatii si imprimeu rochie lejera rochie midi bleumarin brau detasabil in talie maneca trei sferturi cu manseta croi lejer lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 95% vascoza 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!  

ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie_lejera_de_zi15

Rochie galbena lejera cu aplicatii brodate • Ade

ROCHII
Rochie galbena lejera cu aplicatii brodate rochie lejera rochie midi galbena brau detasabil in talie aplicatii brodate la piept si la maneci maneca trei sferturi cu manseta croi lejer lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 95% vascoza 5% poliester fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!     
rochie_lejera_de_zi16


Rochie albastra lejera cu aplicatii brodate • Ade

ROCHII
Rochie lejera cu aplicatii brodate rochie lejera rochie albastra catifelata brau detasabil in talie aplicatii brodate la piept si la maneci maneca trei sferturi cu manseta croi lejer lungime: 70 cm de la sub brat pana jos material: 60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!