dyfashion.ro

Rochii vaporoase de vara


rochie_vaporoasa_de_vara1

Rochie in clos animal print • MBG

ROCHII
Rochie in clos animal print; rochie de zi eleganta rochie trei sferturi in clos croi lejer dublura alba material moale ideala pentru birou dar si pentru intalnirile cu prietenii; se inchide la spate cu fermoar ascuns  lungime: 75 cm de la subrat in jos material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase rochite de vara! 

ROCHII VAPOROASE DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


rochie_vaporoasa_de_vara2

Rochie clos imprimeu floral cu guler • MBG

ROCHII
Rochie clos imprimeu floral rosu cu guler este o rochie lejera de vara ideala pentru birou. rochie casual pentru femei rochie in clos  cu imprimeu floral rosu; fara maneca  se inchide cu fermoar la spate ideala pentru birou material: 95% poliester si 5% elastan lungime de la subrat: 74 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara!    


rochie_vaporoasa_de_vara3

Rochie de zi in clos imprimeu cu linii • MBG

ROCHII
Rochie de zi in clos imprimeu cu linii  rochie de zi bumbac fara maneca; croi lejer in clos imprimeu cu linii orizontale si verticale; se inchide la spate cu fermoar ascuns ideala pentru acest sezon datorita croiului si materialului din care este confectionata  material: 95% bumbac si 5% elastan; lungime: 75 cm de la subrat in jos produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai lejere rochite de vara!    
rochie_vaporoasa_de_vara4

 

Rochie lunga lycra rose cu broderie florala • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga lycra rose cu broderie florala; rochie lunga eleganta rochie de seara rose cu broderie florala decolteu adanc croi lejer ideala pentru evenimentele deosebite din aceasta vara; se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania!  Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase rochii!   


rochie_vaporoasa_de_vara5

Rochie galbena casual • Atmosphere

ROCHII
Rochie galbena casual cu volane  rochie casuala de vara rochie din in cu spatele gol rochie de vara sexy si lejera rochie asimetrica ideala pentru petrecerile din aceasta vara produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si lejere rochite de vara!    


rochie_vaporoasa_de_vara6

Rochie galbena lejera de vara cu dantela • Ade

ROCHII
Rochie galbena lejera de vara cu dantela rochie galbena cu dantela  croi larg de vara maneca scurta decupata pe umeri material racoros fin moale bretele din dantela rochie de plaja galbena lungime: 69 cm de la subrat in jos material: 70% bumbac 30% nylon ;Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase rochii de plaja!    


rochie_vaporoasa_de_vara7

Rochie bleu cu ciucuri • Atmosphere

ROCHII
Rochie bleu cu ciucuri  rochie sexy de zi rochie trei sferturi lejera rochie casual bleu ideala pentru iesirile din club sau intalnirile de la terase cu prietenii  croi lejer decolteu adanc elastic in talie accesorizata cu ciucuri albi material:95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si lejere rochite de vara!

ROCHII VAPOROASE DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI    


rochie_vaporoasa_de_vara8

Rochie voal turquoise si bej • Ade

ROCHII
Rochie voal turquoise si bej  rochie lejera de vara rochie trei sferturi de zi maneca tip fluture se inchide cu fermoar ascuns la spate are dublura bej decolteul are margine cu motive etnice  lungime: 74 cm de la subrat in jos material: 100 % poliester produs fabricat in Romania!  Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si vaporoase rochite de vara!


rochie_vaporoasa_de_vara9

Rochie de vara lejera cu volane • MBG

ROCHII
Rochie de vara lejera cu volane; rochie de vara lejera rochie imprimeu floral rochie de zi trei sferturi croi lejer dublura alba se inchide la spate cu fermoar ascuns  fara maneca accesorizata cu volane in la baza gatului ideala pentru birou dar si pentru iesiri la terase sau intaliniri cu prietenii; lungime: 72 cm de la subrat in jos material: 95% bumbac si 5% elastan; produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochite de zi!   


rochie_vaporoasa_de_vara10

Rochie din voal imprimeu floral albastru • MBG

ROCHII
Rochie din voal imprimeu floral albastru  rochie trei sferturi de zi rochie de vara vaporoasa croi lejer maneca scurta ideala pentru acest sezon imprimeu de vara dublura alba se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 77 cm de la subrat in jos material: 60% poliester si 40% vascoza produs fabricat in Romania!;Rasfata-te InPuff cu cele mai vaporoase rochite de vara!     
rochie_vaporoasa_de_vara11

Rochie scurta lycra somon • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta lycra somon; rochie scurta sexy rochie eleganta fara spate rochie de vara vaporoasa ideala pentru orice tip de silueta rochie scurta lycra somon cu colier decolteu adanc talia este accesorizata cu o aplicatie aurie eleganta lungime: 60 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan ;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante rochite de vara!;   


rochie_vaporoasa_de_vara12

Rochie in clos imprimeu floral • MBG

ROCHII
Rochie clos imprimeu floral roz este o rochie lejera de vara ideala pentru birou. rochie casual pentru femei rochie in clos  cu imprimeu floral roz; se inchide cu fermoar la spate ideala pentru birou material: : 95% bumbac si 5% elastan lungime de la subrat: 74 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara!;


rochie_vaporoasa_de_vara13

Rochie lejera de vara joc de linii • MBG

ROCHII
Rochie lejera de vara joc de linii rochie trei sferturi de vara rochie vaporoasa de zi croi lejer pliuri ce pornesc din talie in jos se inchide cu fermoar ascuns la spate decolteu discret in V bretele accesorizate cu fundite din acelasi material ideala pentru zile calduriase de vara dublura alba material: 95% poliester si 5% elastan lungime: 71 cm de la subrat in jos;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si lejere rochii de vara!

ROCHII VAPOROASE DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


rochie_vaporoasa_de_vara14

Rochie alba imprimeu floral bleumarin • Ade

ROCHII
Rochie alba imprimeu floral bleumarin rochie trei sferturi de vara rochie eleganta de zi fara maneca se inchide cu fermoar intr-o parte dublura alba imprimeu floral bleumarin pliuri ce pornesc din talie in jos accesorizata cu un cordon bleumarin in talie material: 95% bumbac si 5% elastan lungime: 80 cm de la subrat in jos produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de zi!
rochie_vaporoasa_de_vara15

 

Rochie lunga dantela si matase turquoise • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga dantela si matase turquoise rochie eleganta de seara rochie lunga din matase culori vii rochie vaporoasa perfecta pentru petrecerile din serile calduroase de vara bustul buretat completeaza decolteul adanc spatele decoltat este accesorizat cu snur si strasuri lungime: 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase si sexy rochii de vara!