fashiondays.ro

Tinuta pentru un street look modern

tinuta_pentru_un_street_look_modern1

Haine Casual, my love!


Stilul casual este un stil vestimentar care se poate purta zi de zi. Poate fi lejer compus din jeansi si pantofi sport, dar poate fi si o combinatie intre lejer si elegant. Rochiile asimetrice din tricot pot alcatui o tinuta casual potrivita pentru un street look modern.

Casual inseamna combinatie de culori si piese vestimentare care compun o tinuta feminina cu accente masculine, pentru a transmite personalitatea puternica a femeii contemporane. Daca in trecut se miza mai mult pe confort, acum stilul casual are de cele mai multe ori si accente chic date de modul de a combina hainele, de croiul acestora sau de imprimeurile alese.

Vezi ce iti propune StarShinerS din colectia de haine casual!


Rochie LaDonna Luminosity White

Rochie de zi potrivita pentru sezonul cald. Umarul dezgolit face din acest model de rochie unul extrem de chic. Este realizata dintr-un material fin la atingere, asa ca iti va placea de la prima purtare.

tinuta_pentru_un_street_look_modern2tinuta_pentru_un_street_look_modern3

Set StarShinerS Lady Of Style DarkBlue

Setul elegant-casual StarShinerS este cel ce te va face sa te simti atat feminina, cat si incredibil de atragatoare. Fusta din material usor elastic iti pune in evidenta formele, in timp ce bluza vaporoasa iti acorda acel confort de care ai nevoie cand vara este in toi.

tinuta_pentru_un_street_look_modern4tinuta_pentru_un_street_look_modern5

Camasa dama cu insertii de broderie Fofy albastra cu maneci clopot

Camasa din bumbac elastic, cu imprimeu in dungi si un croi larg, cu maneci 3/4, tip clopot cu volanas e o piesa vestimentara in tendinte. Are aplicata broderie fina la baza gatului. Se poate imbraca cu o pereche de skinny jeans pentru un look casual chic.

tinuta_pentru_un_street_look_modern6tinuta_pentru_un_street_look_modern7

Tricou casual Top Secret turcoaz cu imprimeu floral

Un model cool de tricou cu aplicatie de tul pe tiv. Poarta-l cu o pereche de skinny jeans negri, taiati in genunchi si cu o pereche de bocanci de vara. Daca nu esti foarte inalta il poti purta si ca rochie, cu o pereche de adidasi.

tinuta_pentru_un_street_look_modern8
tinuta_pentru_un_street_look_modern9


Ce piesa vestimentara casual e pe stilul tau?


Sursa articol:
http://starsblog.ro/casual-my-love/