answear.ro%20

10 rochii de ocazie speciale La Femme

rochie-de-ocazie-speciala-la-femme1

1.Rochie de ocazie rosie cu decolteu adanc HM1687 R

Rochii de ocazie speciale

Rochie de ocazie rosie cu decolteu adanc HM1687 R, model din colectia de rochii speciale La Femme 2017. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cu push-up plisat si decolteu in V, mai adanc la spate decat in fata. La umeri si in talie, rochia are aplicatii metalice elegante si fine. De la aplicatiile de sub bust, rochia porneste plisata in jos, iar pe laterale vine pe corp. Modelul da senzatia de talie subtire si sexy. La spate se prinde intr-o panglica bleumarin satinata, pentru un plus de eleganta. Simte-te speciala in rochii deosebite din colectia noua La Femme!Compozitie: 93% poliester, 7% elastan,Material: tesatura din fibra artificiala elastica,Lungime: 160cm,Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme2

2.Rochie lunga neagra cu crapatura 8552 NG

Rochii de ocazie speciale
Rochie lunga neagra cu crapatura 8552 NG, model din colectia de rochii de ocazie La Femme 2017. Rochie cu decolteu rotund, model sirena in 2 culori, bust cu push-up bej, tull negru cu paiete aplicate. Partea de jos din jerse, crapatura pe piciorul stang. Decolteu in semicerc la spate, inchidere cu fermoar ascuns. Straluceste in rochiile de ocazie La Femme! Compozitie: 100%poliester.Matertial: jerse si tull.Lungime: 155 cm.Produs import Franta.

ROCHII DE OCAZIE LA FEMME, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme3

3.Rochie roz de seara cu spate decupat W2279 R

Rochii de ocazie speciale
Rochie roz de seara cu spate decupat W2279 R, model din colectia de rochii 2017. Rochie din dantela, model cambrat, terminatie  ondulata, fara tiv. Rochie cu spatele decupat, se inchide cu un mic fermoar si  nasturi. Rochia este captusita cu captuseala din poliester elastic. Indrazneste sa fii sexy cu rochiile La Femme! Compozitie: 100% poliester.Captuseala: 100% poliester elastic. Material: dantela.Lungime: 93 cm.Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme4


4.Rochie roz de seara cu broderie aurie W1377 R

Rochii de ocazie speciale
Rochie bleu de seara cu broderie aurie W1377 BL, model din colectia de rochii 2017. Rochie din tull fin cu broderie aurie, maneca scurta, taie usor incretita, decolteu in V la spate. Rochia este captusita cu captusela din poliester satinat, se inchide cu fermoar ascuns la spate. Alege rochia de seara preferata! Compozitie: 100%poliester. Material: tull brodat.Lungime: 95 cm. Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme5

5.Rochie neagra sirena de ocazie din dantela Y8901

Rochii de ocazie speciale
Rochie neagra sirena de ocazie din dantela Y8901, model din colectia de rochii de ocazie 2017. Rochie fara maneca, decolteu in V fata-spate, captusita cu captuseala din poliester elastic, se inchide cu fermoar ascuns la spate. O rochie lunga de ocazie pentru evenimente speciale. Alege o rochie ce iti pune in valoare corpul! Compozitie: 95% poliester,5%elastan.Captuseala: 100% poliester elastic. Material: dantela. Lungime: 149 cm.Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme6

6.Rochie de ocazie bordo cu dantela si strasuri 1196-1B

Rochie de ocazie bordo cu dantela si strasuri 1196-1B model din colectia La Femme 2016. Rochia este captusita cu captuseala din poliester si are decolteul rotund cu aplicatii margele fine si strasuri, garnitura care se regaseste si la maneci. Pe partea din fata sus are dantela neagra care acopera push-up-ul. Talia este plisata, lata de 5cm, de unde rochia porneste in jos usor incretita. Are spatele elastic de 16cm cu bretelele negre simple, fara taietura in talie. Alege culoarea preferata din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% polieste,Material: tesatura din fibra artificiala,
Lungime: 151cm,Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme7

7.Rochie de ocazie bleumarin cu dantela si paiete bust HK1545BM

Rochie de ocazie bleumarin cu dantela si paiete bust HK1545BM, model din colectia La Femme 2016. Rochia este captusita cu captuseala satinata din poliester si are decolteul in V. Bustul este prevazut cu tul si  push-up cu dantela si paiete aplicate. Se inchide cu fermoar ascuns pe partea stanga. La spate are bretele late si este elastica, pentru a accentua talia. Rochia din voal este lunga si ampla. Fii eleganta cu noile rochii La Femme!
Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester satinat,Material: triplu voal din fibra artificiala, Lungime: 153 cm, Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme8


8.Rochie de ocazie mustar sirena din dantela W1256M

Rochii de ocazie speciale
Rochie de ocazie mustar sirena din dantela W1256M, model din colectia La Femme 2016. Rochia este captusita cu captuseala din poliester si are decolteul in V. Maneca lunga este din dantela transparenta. Rochia este prevazuta cu pense si taietura talie. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Modelul este sirena, cu dantela groasa. Alege culoarea preferata din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester,
Material: dantela din fibra artificiala, Lungime: 160 cm, Produs import Franta.

ROCHII DE OCAZIE LA FEMME, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme9

9.Rochie de ocazie verde lunga cu aplicatii bust si decolteu HM1855V

Rochii de ocazie speciale
Rochie de ocazie verde lunga cu aplicatii bust si decolteu HM1855V, model din colectia La Femme 2016. Rochia este captusita cu captuseala din poliester satinat si are decolteul rotund la baza gatului, cu bentita pe care sunt aplicate perle si pietre fine. Bustul are aceleasi aplicatii, pana in linia taliei, de unde rochia porneste usor incretita. La spate se inchide sus cu 2 nasturi, are 2 bretele sisapatele elastic, pentru evidentierea taliei. Modelul este lung, din voal. Alege o rochie eleganta din noua colectie La Femme! Compozitie: 100% poliester, captuseala: 100% poliester satinat, Material: voal din fibra artificiala, Lungime: 165 cm, Produs import Franta.
rochie-de-ocazie-speciala-la-femme10

10.Rochie lunga neagra cu paiete R1200N

Rochii de ocazie speciale
Rochie lunga neagra cu paiete R1200N, model din coelctia de primavara-vara 2015. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cu paiete batute pe toata lungimea rochiei. La manecute are garnitura subtire satinata si se inchide la spate cu mos si baba si fermoar de 59cm. Modelul este mulat pe corp, sexy. Fura toate privirile cu o rochie eleganta si sclipitoare din colectia de rochii speciale La Femme! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime: 166cm, Produs import Franta.