dyfashion.ro

Aer conditionat ieftin si bun, Star-Light

aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light1

Invinge canicula cu aerul conditionat marca Star-Light!


Se pare ca si in acest an vom avea parte de o vara torida. Perioadele lungi cu temperaturi ridicate sunt tot mai prezente in Romania. Fie ca ne place sau nu, aerul conditionat devine o necesitate si nu un moft, pentru a putea trece peste disconfortul creeat de canicula. Dotarea unei locuinte cu aer conditionat a devenit un obiectiv accesibil datorita faptului ca preturile la aparatele de aer conditionat sunt mai decente decat acum 5-10 ani. Pentru cei care vor aer conditionat economic si de calitate la preturi decente am ales brandul Star-Light, dupa mine cea mai buna oferta la aer conditionat din piata ca raport calitate pret

Star-Light, este un brand sub care eMag comercializează din 2014 electrocasnice si vine cu oferte foarte bune si la aer conditionat fix sau portabil. Am citit mult despre aerul conditionat marca Star-Light inainte de a scrie acest articol. Marea majoritate a review-urilor despre aparatele de aer conditionat marca Star-Light sunt pozitive. Printre altele va recomand aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN 12000 BTU, unul dintre cele mai vandute aparate de aer conditionat din ultimi 2- 3 ani la eMag. Star-Light ACM-12BIN 12000 BTU este un aparat de aer conditionat inovativ dotat cu noua tehnologie inverter, un aer conditionat economic incadrat in clasa energetica A++. La data redactarii acestui articol, pe pagina produsului, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN avea 146 de review-uri, marea majoritate dintre ele pozitive si nota 4,55, maximul fiind 5.

aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light2

Mai fac o paranteza si va spun ca si eu am luat decizia de a achizitiona un aer conditionat economic cu inverter Star-Light ACM-12BIN 12000 BTU datorita comentariilor pozitive exprimate de consumatori pe pagina produsului. Pentru mine, inaintea achizitiei unui aparat electrocasnic de folosinta indelungata, cum ar fi aerul conditionat,  comentariile utilizatorilor despre produsul care ma intereseaza sunt extrem de importante in luarea deciziei de cumparare.

Eu sper ca am ales un aer conditionat de calitate si cu siguranta voi reveni cu un review mai amanuntit despre Star-Light ACM-12BIN 12000 BTU dupa ce il voi utiliza mai mult timp

Pe langa cele descrise mai sus sunt si alte oferte la aer conditionat Star-Light care merita atentia celor interesati sa achizitioneze un aer conditionat economic la un pret accesibil. Mai jos am selectat cateva aparate de aer conditionat fix dar si mobil marca Star-Light insotite de descrieri ale producatorului:


1.Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09AR, Inverter 3D, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru Aroma, Display LCD, Functie Auto Restart, Fast Cool, Turbo, Auto diagnoza, Alb, Kit instalare inclus


aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light3aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light4aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light5

Vara asta Star-Light iti racoreste casa! Multi dintre noi am trecut prin zile de vara caniculare, incercand sa ne racorim fara succes cu un ventilator sau, din contra, in primele zile de iarna petrecute in frig, cu calorifere reci, incercand sa ne incalzim cu solutii ineficiente. Acum putem uita de acele momente neplacute si sa incercam sa ne relaxam la briza placuta, oferita de aerul conditionat Star-Light ACM-09AR.

Eficienta energetica: realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor, fiind dotat cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire.

Functia 3D Inverter ajuta la distribuirea cat mai egala a aerului in incapere, prin sistemul sau de balansare verticala si orizontala oferindu-ti clipe de relaxare la o temperatura optima.

2.Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus


aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light6aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light7aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light8

Star-Light iti racoreste casa de la distanta!Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau!

Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa? Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor? Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat?

Nimic mai simplu, de acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli. Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.

3. Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-09A, 9000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse


aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light9

 Aparatul de aer conditionat mobil reprezinta cea mai buna optiune pentru aceia dintre noi care planuiesc sau iau in considerare faptul ca nu vor locui foarte mult timp intr-un anumit loc.

Fie ca stai cu chirie sau doar temporar intr-o locuinta, situatiile in care vrei sa te muti in alta parte pot aparea la tot pasul, de aceea mobilitatea aparatului in aceste situatii este esentiala.

Capacitatea de racire: capacitatea de racire de 9000BTU a aparatului de aer conditionat Star-Light poate ‘’acoperi’’ si racori cu succes locuinte cu o arie de 18-25mp sau birouri/spatii comerciale cu o arie de 14-22mp.

Portabilitatea: alcatuit dintr-o singura unitate, ce include atat compresorul cat si unitatea prin care intra aerul racit in camera, acesta este mai usor de transportat decat in cazul aparatelor de aer conditionat traditionale.

Montajul se realizeaza relativ usor, nefiind necesara echipa din partea furnizorului sa-l monteze. Nu avem nevoie decat de o fereastra pe care sa scoatem furtunul de evacuare a aerului cald.

 

4.Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse


aer-conditionat-ieftin-si-bun-star-light10 

Capacitatea de racire de 12000BTU a aparatului de aer conditionat Star-Light poate ‘’acoperi’’ si racori cu succes locuinte cu o arie de 24-35mp sau birouri/spatii comerciale cu o arie de 20-30mp.
     
Functia de dezumidificare ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

Aparate de aer conditionat Star-Light -  vezi oferta completa aici