dyfashion.ro

Fii sexy purtand rochii cu decupaje!

fii_sexy_purtand_rochii_cu_decupaje1

Cum sa fii sexy cu stil purtand rochii cu decupaje

 

Ai putea sa apari la o petrecere intr-o tinuta mulata si transparenta, dar s-ar putea sa pierzi puncte la capitolul stil. Solutia pentru punctaj maxim o reprezinta modelele de rochii cu decupaje, care mai mult sugereaza decat arata, preferand insinuarea delicata a senzualitatii in locul expunerii uneori vulgare.
In plus, exista si un element strategic de ingeniozitate in realizarea acestor rochii cu decupaje, efectul final fiind acela de intriga privitorul si de a-i starni interesul.

Rochiile cu decupaje se poarta inca din anii 1930


Sunt intr-adevar in tendinte de ceva timp, dar sa stii ca inspiratele rochii cudecupaje si-au facut intrarea in lumea modei odata cu staruri ale cinematografiei precum Bette Davis, una din cele mai faimoase si elegante actrite din toate vremurile. Aceasta a purtat o rochie teribil de indrazneata, fara a fi vulgara catusi de putin, in care decupajul de pe piept, desi nu arata prea multa piele, transforma tinuta intr-un etalon al stilului plin de senzualitate.

Primele decupaje laterale au facut senzatie in rochia unei alte actrite americane, Mary Astor, cam in aceeasi perioada, si astfel s-a dat startul unei tendinte care a continuat si in deceniile urmatoare.

In drum spre anii 1990 au aparut tot mai multe rochii cu decupaje


Cine ar fi crezut ca partile laterale ale unei rochii pot fi decupate in atatea moduri, unul mai seducator si sofisticat decat altul? Probabil ca nu prea multa lume, daca Jane Fonda nu si-ar fi evidentiat silueta zvelta intr-o piesa vestimentara senzationala, in care partile din fata si spate se uneau in lateral prin inele aurii, de sus pana jos.

Perioada punk-rock a fost un teren fertil pentru alte modele de rochii cudecupaje, care mizau pe aerul vag rebel, apoi a venit „Frumusica” Julia Roberts si s-a foit in fata noastra purtand o rochie cu decupaje laterale absolut savuroasa.

fii_sexy_purtand_rochii_cu_decupaje2fii_sexy_purtand_rochii_cu_decupaje3


Vrei sa fii sexy si in trend? Poarta rochii elegante cu design decupat!


Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cum-sa-fii-sexy-cu-stil-purtand-rochii-cu-decupaje/